Setari Cookie-uri

Luna Nouă în Fecioară de pe 7 septembrie vine pentru a ne ajuta să ne ridicăm deasupra înfrângerilor și provocărilor din trecut

Un val de energie divină, extrem de puternică, se pregătește să inunde Universul. Luna Nouă din Fecioară de pe 7 septembrie face curățenie în viețile noastre și ne cere să scotocim adânc în interiorul nostru, să ne analizăm cât mai bine cu putință, să aflăm ce mai avem nevoie pentru a ne vindeca inimile și să aplicăm iertarea nu doar pentru oamenii din jur, ci și pentru noi. 

Conexiunea dintre Neptun și Luna Nouă în Fecioară de pe 7 septembrie

Neptun intră și el în ecuație, aruncând câteva iluzii minore deoarece se află în opoziție cu mai multe planete în timpul Lunii Noi.

Ori de câte ori este implicată această planetă, Universul ne transmite câteva semnale important pe care ar fi bine să le ascultăm: avem ocazia să învățăm lecții importante, de a acționa conform planurilor noastre și de a ne realiza obiectivele mai repede că oricând.

Luna Nouă în Fecioară de pe 7 septembrie vine pentru a elimina haosul din viața noastră și a restabili liniștea supremă

Un ciclu de Lună Nouă sugerează că dăm naștere la ceva care se împlinește personal și emoțional, care ne va apropia și mai mult de scopul sufletului nostru. Această Lună Nouă reprezintă un moment în care ne ridicăm deasupra înfrângerilor și provocărilor din trecut și ne folosim de intuiție pentru a găsi noi modalități de a evolua și de a face pași importanți către ceea ce ne dorim să fim.

Citește și:

Furtunile cosmice recente ne-au curățat spațiul de distrageri, iluzii și povești false. Este momentul să îi permitem acestei Luni Noi să ne schimbe mentalitatea și rutina zilnică astfel încât să renunțăm să trăim pe pilot automat și să ne bucurăm cu adevărat de viață.

foto main Alexandr Belous, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.