Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (6-12 septembrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Am încredere că pot face ce îmi doresc. Dacă pot schimba ceva, atunci aleg să îl schimb. Dacă nu îl pot schimba, atunci aleg să îmi schimb atitudinea. Misiunea mea în viață nu este să supraviețuiesc, ci să mă străduiesc cu pasiune, cu compasiune, cu umor și stil.

Mantră pentru ziua de marți:

Rănile mele se vor vindeca. Durerea pe care o simt nu va dura o veșnicie. Nu voi uita ce s-a întâmplat, însă totul va dispărea și viața mea va fi din nou frumoasă. Am răbdare și îmi pun sufletul în mâinile Universului.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Mintea mea este un magnet. Nu atrag ceea ce am nevoie sau ceea ce vreau, atragi ceea ce sunt. Și trebuie să îmi placă cine sunt!

Mantră pentru ziua de joi:

Recunoștința, mulțumirea sunt niște puteri care dezintoxică organismul, neutralizează otrăvurile, reînnoiesc materialele. Așadar, învățat să mulțumesc. Zilnic, de mai multe ori pe zi. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc.

Mantră pentru ziua de vineri:

Sunt persoana care cultivă bunătate în sufletul său și care cunoaște pacea păcii. Sunt cu inima frumoasă, pașnică și calmă. Sunt parte din Univers.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Acum este timpul meu să reușesc. Acum este timpul meu să cred în mine. Acum este timpul meu să las în spate trecutul și să merg mai departe cu viața mea.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Indiferent de ceea ce se întâmplă, indiferent de cât de rea pare ziua de astăzi, viața merge în mod sigur mai departe, iar mâine va fi mai bine.

foto main yuliacorreal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.