Setari Cookie-uri

Dacă vrei o viață frumoasă... atunci trebuie să crezi cu tot sufletul tău că o meriți 

Meriți o viață în care să te trezești în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze, să îți simți inima plină de iubire și sufletul încărcat de liniște. 

Meriți să te vindeci și să fii mai blândă cu tine. Meriți să găsești lucrurile care te fac fericită și să te bucuri de ele cu fiecare celulă a corpului tău. Meriți să fii iubită într-un mod care nu te va face să te mai temi să îți deschizi sufletul, să fii vulnerabilă și ai încredere în cineva. Meriți să găsești pacea interioară pentru că ai trecut prin destule și ai dus cele mai dure bătălii.

Meriți o viață liniștită și frumoasă. Meriți să te trezești în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze. Meriți să trăiești cu sufletul plin de bucurii. Meriți un prezent care să te entuziasmeze, nu unul în care să te simți plictisită. Meriți o viață care să te facă să te simți vie cu fiecare celulă a corpului tău. O viață de care să fii mândră.

Citește și:

Meriți genul de dragoste care nu te face să te întrebi dacă ești iubită sau nu. Genul de dragoste care te face să crezi din nou în tine pentru că persoana cu care ești consideră că ești prea importantă ca să te piardă și care știe să te respecte, să te prețuiască, să te pună pe primul loc.

Meriți prieteni care să îți fie alături la bine și la greu, care să te susțină atunci când ai nevoie de ajutor, care să se bucure alături de tine în momentele frumoase ale vieții tale. Meriți să te simți în siguranță, nu judecată, arătată cu degetul sau pusă la pământ de oamenii la care ții cel mai mult. Meriți să fii în preajma celor care sar în sur se bucurie atunci când reușești să îți atingi un vis și care te imbatiseaza și te consolează atunci când ești tristă.

Citește și:

Dacă vrei lucruri bune în viața ta, atunci trebuie să crezi că le meriți mai întâi. Dacă vrei cu adevărat să atragi lucruri uimitoare, atunci trebuie să crezi din toată inima că ești demnă de ele. Dacă vrei ca lucrurile să se întâmple, trebuie mai întâi să crezi că ele sunt posibile și că îți sunt la îndemână.

De multe ori oamenii vor încerca să te facă să uiți ceea ce meriți sau să te convingă că standardele tale sunt prea ridicate, că visurile tale sunt prea mari astfel încât să nu mai cauți nimic... să te mulțumești cu puținul pe care îl ai. Însă nu trebuie să fie așa. Învață să lupți pentru ceea ce îți dorești, învață să îți spui și să crezi cu toată ființa ta că meriți să trăiești viațala care visezi... și nimeni nu va mai avea control asupra ta. Nimeni nu te va mai influența în niciun fel.

Citește și:

foto main Jorm S, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.