comunicat de presa: In acelasi timp, "Donda" a stabilit un nou record de streamuri pe Apple Music, unde a ocupat primul loc in 152 teritorii.

Lansat pe 29 august 2021, "Donda" este cel mai mare debut al anului, cu 520.000 de unitati in prima saptamana de cand a fost lansat. Albumul a adunat peste 775 milioane de streamuri la nivel mondial - peste 442 milioane pe Spotify si peste 242 de milioane pe Apple Music.

DONDA a fost ascultat la trei evenimente istorice transmise live - pe stadionul Mercedes Benz din Atlanta și Soldier Field din Chicago - fiecare dintre acestea doborând recordurile globale ale Apple Music pentru transmisiuni live.

Seria numeroaselor recorduri doborate de catre "Donda" include si cel mai mare numar de ascultari pe Spotify in primele 24 ore, dar si pe Apple Music.

Tracklist "Donda":

Donda Chant Jail God Breathed Off The Grid Hurricane Praise God Jonah Ok Ok Junya Believe What I Say 24 Remote Control Moon Heaven and Hell Donda Keep My Spirit Alive Jesus Lord New Again Tell The Vision Lord I Need You Pure Souls Come to Life No Child Left Behind Jail pt 2 Ok Ok pt 2 Junya pt 2 Jesus Lord pt 2

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: