7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (13-19 septembrie)

Este o nouă zi. O nouă săptămână. Un nou început. Este momentul să îndrăznesc să ies din zona de confort, să lupt pentru ce îmi doresc și să nu renunț până nu îmi văd visurile împlinite. Este momentul să cred în mine. 

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Este o nouă zi. O nouă săptămână. Un nou început. Este momentul să îndrăznesc să ies din zona de confort, să lupt pentru ce îmi doresc și să nu renunț până nu îmi văd visurile împlinite. Este momentul să cred în mine.

Mantră pentru ziua de marți:

Sunt puternică și pot face tot ce îmi pun în plan. Am încredere în mine, am încredere în Univers. Astăzi aleg să nu mă dau bătută și să fac tot posibilul să depășesc obstacolele care stau în calea succesului meu. Știu că voi reuși.

Retail jobs

Mantră pentru ziua de miercuri:

Îmi deschid sufletul pentru a accepta dragostea în viața mea. Învăț să creez legături sincere și profunde cu oamenii din jur. Astăzi aleg să zâmbesc mai mult, să comunic mai atent, să exprim ce vrea inima mea să spună și să iubesc tot ce mă înconjoară.

Mantră pentru ziua de joi:

Nu îmi este teamă de nimic pentru că aceste temeri sunt doar în capul meu; ele nu sunt reale, sunt create de mintea mea. Învăț să mă detașez de ele și, că un val în ocean, să le permit să își continue drumul și să mă lase să îmi trăiesc viața la intensitate maximă.

Mantră pentru ziua de vineri:

Inima mea este fericită. Mă iubesc așa cum sunt și iubesc oamenii din jurul meu. Cu dragoste adevărată putem face această lume un loc mai bun și mai frumos.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Aleg gândurile pozitive în mintea mea. Nu mai permit nimănui să mă influențeze. Mă eliberez de tot ce înseamnă durere, negativism, suferință și îmi îndrept atenția către liniște, fericire, optimism. Învăț să atrag doar energiile pozitive ale Universului.

Mantră pentru ziua de duminică:

Nu-mi mai este teamă de nimic. Îmi asum riscuri și învăț să îmi trăiesc viața așa cum îmi doresc. Eu știu cel mai bine de ce am nevoie pentru a fi cu adevărat fericită, așa că dau drumul aripilor mele și învăț să zbor.

foto main bruniewska, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri