Setari Cookie-uri

20 de semne că în jurul tău există energie negativă

Cum știm când atrangem energii negative? Am adunat cele mai comune semne. Iată care sunt acestea: 

Viața pe pământ este o viață a dualității - lumină și întuneric, bine și rău, energie pozitivă și energie negativă, fericire și suferință, pozitiv și negativ, yin și yang. În această lume a dualității, sufletele noastre învață cele mai importante lecții. Acesta este chiar scopul nostru, motivul pentru care am venit pe această planetă - să depășim toate obstacolele care apar în calea noastră pentru a crește și a deveni din nou suflete întregi.

În esență, trebuie să întâlnim diferite tipuri de oameni și situații ce aduc lecții pe care noi trebuie să le învățăm la un moment dat. Este ca și cum am juca un joc video - cu cât îl jucăm mai des cu atât ne descurcăm mai bine.

Persoanele empatice, cele cu suflet sensibil, sunt cel mai ușor afectate de energiile negative. Cu toate acestea, trebuie să știm că toți oamenii atrag, primesc și absorb energii negative. De aceea este foarte important că fiecare dintre noi să învețe să își protejeze sufletul astfel încât să atragă cât mai puțină energie negativă.

Citește și:

Cum știm când atrangem energii negative? Am adunat cele mai comune semne. Iată care sunt acestea:

Semne că în jurul tău există energie negativă:

1. te simți cu moralul la pământ, tristă, fără chef fără un motiv anume și fără să treci prin vreo experiență neplăcută.

2. te simți brusc obosită și simți nevoia să tragi un pui de somn - chiar dacă te-ai odihnit în noaptea trecută și nu ai nicio problemă cu somnul.

3. în mintea ta ai gânduri negative cu privire la o persoană din trecut sau o situație din trecut, deși ai lucrat mult timp să depășești situația și să îți vindeci inima.

4. simți că ești pesimistă cu privire la o situație din viitor pentru care până acum erai foarte fericită. Iar această stare de spirit s-a schimbat fără un motiv anume.

Citește și:

5. succesul pare departe și simți că rezultatele dorite nu se mai concretizează. Îți pierzi interesul și aproape că vrei să renunți la visurile tale.

6. îți este greu să te concentrezi. Mintea ta zboară prin toate locurile și este ocupată cu tot felul de gânduri.

7. nu îți mai găsești locul în viața ta.

8. pierzi foarte des lucruri.

9. devii destul de împrăștiată.

10. nu mai ai răbdare.

11. te doare capul din senin.

12. nu îți mai găsești liniștea în propria casă.

13. oamenii negativi apar la fiecare pas pe care îl faci. Oriunde merg dai de ei.

14. ai foarte multe argumente destul de dificile cu oamenii la care ții.

15. oboseala a pus stăpânire pe viața ta.

16. nu mai poți fi organizată. Pe niciun plan al vieții tale.

17. atragi oameni toxici în jurul tău.

Citește și:

18. nimic nu îți mai aduce bucurie. Lucrurile care îți plăceau ți se par acum banale.

19. nu îți mai cunoșți visurile.

20. nu mai ai răbdare. Cu nimeni și cu nimic.

Toate acestea sunt semne că energia negativă a pus stăpânire pe tine - a fost în jurul tău, însă sufletul tău a absorbit-o și și-a însușit-o.

Acum depinde doar de tine să recunoști aceste semne când apar și să înveți să le gestionezi. Să iei o pauză de la tot ce faci, să îți oferi timpul necesar pentru a analiza situația în care te afli și să clarifici aceste lucruri. Să recunoști energia negativă care ți-a inundat mintea, gândurile, sufletul, corpul și să înveți să îți cureți câmpul energetic de aceste vibrații inferioare.

Citește și:

foto main yuliacorreal Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.