Setari Cookie-uri

Back to school: Elementele esențiale pentru începerea școlii

Este din nou acea perioadă a anului, în care vacanța de vară se apropie din ce în ce mai mult de final, iar cei mici se pregătesc să înceapă școala.

comunicat de presa: Fie că se întorc la școala primară sau merg la grădiniță, pregătirea unui rucsac pentru prima zi de școală poate fi uneori dificilă.

În zilele noastre, există o mulțime de variante și de modele din care îi poți alege copilului: ghiozdanul, penarul, rechizitele etc, dar cu toate acestea cel mai important lucru este să verificați, înainte de toate, regulile școlii.

Cumpărăturile înainte de reînceperea școlii pot fi dificil de gestinat, dacă nu ți-ai făcut o listă din timp.

De la cele mai noi penare la cele mai tari cutii de prânz și ghiozdane, totul este aici. Această listă de verificare îi va face pe cei mici să fie în totalitate pregătiți pentru anul școlar ce urmează să înceapă.

Începerea școlii este o etapă importantă în viața fiecărui copil. Ca părinți, vrem să fim pregătiți din timp, dar listele cu ceea ce este necesar pot fi nesfârșite! Poate fi dificil să cunoști exact ce produse trebuie să achiziționezi, în special dacă ești la primul copil.

Citește și:

De la uniforme la cărți, cutii pentru prânzuri până la etichete, părinții au întotdeauna multe de făcut pentru întoarcerea la școală.

Elementele esențiale pentru începerea școlii:

  • Uniformă școlară - indiferent dacă școala impune uniformă sau nu, tu trebuie să ai pregătite hăinuțele pentru prima zi.
  • Rechizite școlare - materialele și cărțile școlare pot avea cele mai mari costuri, atunci când vorbim de începerea școlii. Pentru rechizite o să primești o listă din partea școlii care conține toate produsele necesare copilului.
  • Ghiozdan - pentru un copil care începe școala trebuie să alegem cu mare grijă ghiozdanul. Din punctul nostru de vedere, un rucsac ușor în care poate intra un penar, caietele, cărțile necesare în ziua respectivă și o cutie de prânz este tot ce este necesar în această etapă.
  • Cutie pentru prânz - pentru a evita de a oferi copilului tău același prânz în fiecare zi săptămânii. Aceasta o să vă ajute să experimentați mereu mâncărurile și fructele preferate ale copilului.
  • Sticlă de apă/Termos cu ceai

Este greu de crezut că mai avem puțin timp și vom auzi clopoțelul școlii, iar organizarea este cheia succesului atunci când vorbim despre școală.Dacă noi suntem mereu informați, îi vom învăța și pe cei mici de ce este important să rămână organizați.

Citește și:

Și dacă tot vorbim despre organizare, din punctul nostru de vedere, rucsacul este piesa de rezistență atunci când ne gândim la școală, gădiniță, facultate etc.

Există atât de multe dimensiuni și stiluri de ghiozdane. Asigurați-vă că verificați dimensiunile rucsacului pentru a vă asigura că nu este prea mic sau prea mare pentru copil.

Rucsacurile pentru copii de la Trixie sunt accesibile, robuste și sunt disponibile într-o varietate de modele precum: koala, maimuță, hipopotam, iepuraș, flamingo, leu, șoricel, pinguin, urs, crocodil și crab.

Aceste modele simpatice din colecția Trixie sunt ideale pentru grădiniță sau pentru o mică escapadă alături de părinți în parc, la munte ori la mare. De asemenea, în interiorul acestora găsiți o etichetă pe care poate fi trecut numele copilului. Toate modelele sunt confecționate din bumbac și au un inveliș impermeabil.

Citește și:

Pentru cei care nu știu, brand-ul Trixie are ca scop reducerea cantității de plastic, iar în ceea ce priveste produsele textile, se acordă o atenție deosebită produselor care intră în contact direct cu pielea.Brand-ul ne garantează produse durabile și calitative.

ghiozdan scoala

Rămânem tot la ghiozdanele pentru cei mici și vă spunem că cei de la Liliputiens au cele mai simpatice modele.Fie că alegi vulpița Alice, flamingo Anais sau tucanul Pablo, poți pleca în aventură cu oricare dintre ei. Este moale și ideal pentru micii exploratori. De asemenea, ca și în cazul modelelor de la Trixie și acestea au etichete ce se pot personaliza cu numele copilului.

ghiozdane scoala

Acest rucsac drăguț cu imprimeul Ocean Blue Little Dutch este ideal pentru gradiniță sau pentru o mică escapadă alături de părinți. Modelul este disponibil în 3 nuanțe de culori: ocean blue, spring flowers și little goose și este fabricat din 10 sticle PET reciclate.

Citește și:

rucsac copii gradinita

De la grădiniță trecem la micii școlari care au nevoie de ghiozdane ușoare și funcționale care să le ofere un plus de confort. Modelul de rucsac din colecția Fabelab este excelent pentru ei. Fie că alegi modelul:blue, old rose sau flower toate au un buzunar frontal cu fermoar pentru articole mai mici, iar compartimentul mare se închide foarte ușor cu un șnur.

rucsac scoala

Pentru confort și funcționalitate, ne-am gândit la rucsacurile Pellianni care sunt ecologice și vegane și au un imprimeu frumos cu oraș cu zgârie nori în diferite nuanțe: city red, city pink, city mustard și city green.

Foarte interesant este faptul că în interior, pe lângă compartimentul mare, rucsacul Pellianni are un buzunar practic cu fermoar, o etichetă de identificare și un buzunar special conceput pentru sticla sau termos.

Citește și:

Pellianni rucsac scoala

Un alt articol ce nu trebuie să lipsească de pe lista ta de achiziții este penarul. Printre modelele care ne plac se află și penarul din colecția Trixie care este confecționat din bumbac și are un înveliș impermeabil.

Ca și în cazul ghiozdanelor și acestea au modele interesante de animăluțe în care cel mic își poate păstra stilourile si creioanele preferate in siguranta!Fie că alegi: șoricel, hipopotam, leu sau pinguin.

Și un alt model de penar care ne-a atras atenția este cel de la Liluputies care este disponibil în 3 modele diferite:piratul Jack, flamingo Anais și Liz.Este un model de penar în care poți să pui fără probleme creioanele și pixurile pentru micul artist. De asemenea, în interior are o etichetă care poate fi personalizată cu numele copilului.

Citește și:

Pe lista de produse indispensabile se află și recipientul pentru prânz. Există o multitudine de modele care de care mai bune și mai încăpătoare, așa este și cazul acestei deosebite caserole din oțel inoxidabil de la Konges Sløjd. Modelul are 2 recipiente suprapuse, iar fiecare dintre acestea are capacitatea de 600ml.

recipient pentru pranz din otel inoxidabil

O altă cutie pentru prânz perfectă pentru orice călătorie sau plimbare, sau chiar la școală este cea de la Little Dutch. Fie că alegi: little goose, ocean sau spring flowers datorită cutiuței bento din interior, caserola poate fi împărtiță în 3 compartimente, pentru feluri diferite de mancare.

caserola pentru pranz

Foarte practică și utilă este și această gentuță termoizolantă pentru gustări va înlocui folia de plastic sau de aluminiu atunci când ai nevoie de gustări pentru copil, fie că vorbim despre o plimbare în parc fie că vorbim de mersul la școală.

Că-l alegi pe rinocerul Marius, pe scufița roșie sau modelul jungle - nu numai că menține prânzul proaspat, dar adaugă și un plus de distracție în timpul pauzei de prânz.

Cutia pentru prânz am ales-o, acum a venit momentul să alegem și o sticlă pentru apă. Sticlele de la Trixie sunt realizate din oțel inoxidabil, extrem de ușoare și rezistente la impact.

Sticla din colecția Trixie este o alternativă durabilă la sticlele de plastic. Din varietatea de culori, fiecare copil își va găsi sticla preferată:hipopotam, pinguin, koala, maimuță, șoricică, crab, crocodil, elefant, urs, flamingo, iepuraș roz și leu.

Sticla este ușoară, rezistentă la impact și nu eliberează substanțe toxice în apă. Sticla este prevăzută cu un șnur pentru a putea fi agățată de rucsac.

Tu cum te pregătești pentru începerea anului școlar?

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.