Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (20-26 septembrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Am încredere că Universul are un plan frumos pentru mine. Aleg să fac un pas în spate și să îi permit să își joace cartea. Între timp, mă bucur de călătorie.

Mantră pentru ziua de marți:

Îmi accept sentimentele și emoțiile așa cum sunt, așa cum vin, cu suferință sau bucurie. Ele mă definesc și mă clădesc, mă învață să iert și mă ajută să găsesc iubirea, pacea și împlinirea în fiecare zi.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Citește și:

Nu-mi este frică să ies din zona de confort. Nu îmi este teamă să învăț ceva nou, să experimentez și să cresc. Merg mai departe și mă bucur din tot sufletul de această călătorie incredibilă.

Mantră pentru ziua de joi:

Nimic nu mă pune la pământ. Indiferent de situație, găsesc puterea de a mă ridica și de a merge mai departe. Pas cu pas. Știu că va fi mai bine în scurt timp. Și toate aceste greutăți nu fac altceva decât să mă întărească.

Mantră pentru ziua de vineri:

Nu am nimic în afară de clipă de acum, numai această, singură deschidere eternă a momentului care se desfășoară în fața mea, zi și noapte. Învăț să o apreciez și să o trăiesc cu sufletul fericit.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Pot simți întotdeauna puterea autentică, pozitivă, care apare din decizia mea de a mă ridica deasupra dramei și a distragerilor care oricum nu contează.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Drumul meu este unul special. Știu asta. Nu mă mai iau după ce îmi spun oamenii din jur și învăț să îmi ascult intuiția. Încerc să mă las ghidată de suflet pentru că el știe cel mai bine de ce am nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

foto main MoVille, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.