Porumb copt cum nu ai mai mancat pana acum. Incredibil de bun

Porumb copt cum nu ai mai mancat pana acum. Incredibil de bun

Va garantez ca dupa ce veti vedea aceasta reteta doar asa veti manca porumbul copt. 

Este sezonul legumelor coapte - vinete, ardei, rosii, porumb. Astazi vrem sa va propunem o reteta incredibil de delicioasa de porumb copt. Cu doar cateva ingrediente reusim sa dam un gust aparte porumbului. Retail jobs

Iata ingredientele de care avem nevoie:

- sare;
- fulgi de chilli;
- fulgi de usturoi;
- fulgi de ceapa;
- paprika afumata;
- fulgi de rosii uscate;
- cateva cubulete de unt la temperatura camerei.

Daca nu va place mancarea picanta, puteti renunta la fulgii de chilli. Daca va place mancarea mega picanta, adaugati si mai multi fulgi de chilli.

Cum se prepara? Nimic mai simplu:

Pasul1: curatam bine porumbul si il rupem in doua, apoi il taiem pe jumatate. Taiem fiecare jumatate in doua sectiuni egale. Aranjam frumos bucatile de porumb pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Pasul2: amestecam foarte bine untul cu toate condimentele si cu ajutorul unei spatule ungem porumbul.

Pasul3: bagam la cuptorul deja incalzit la 250 de grade pentru 15 minute (pana cand boabele de porumb devin usor aramii). Daca va place porumbul mai putin facut, atunci tineti-l la cuptor pentru o perioada mai scurta de timp.

Pentru mai multe detalii va invitam sa urmariti clipul de mai jos.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri