Setari Cookie-uri

Andreea Bălan lansează Stele Căzătoare

"Indiferent de greutățile întâmpinate, voi fi mereu o visătoare, întotdeauna am văzut soarele ce se ascunde după nori și vă încurajez și pe voi să faceți la fel și să nu vă pierdeți niciodată optimismul", povestește Andreea Bălan

comunicat de presa: După ce a cucerit publicul cu „Iubește-mă, nu” și ne-a purtat în pași de dans în povestea single-ului „Ne îndrăgostim”, Andreea Bălan lansează „Stele Căzătoare”, single ce se va regăsi pe albumul „Soare după nori”, ce va fi disponibil din 23 septembrie. „Soare după nori" este un material discografic motivațional, dedicat tuturor celor care vor să depășească anumite momente dificile pentru a-și vindeca sufletul.

„Eu încă mai cred în stele căzătoare/ Nu vreau adevărul care mă doare” sunt versurile prin care Andreea începe călătoria muzicală și protagonistă în propriul clip își manifestă dorința de a-și trăi povestea într-un mod boem, înconjurată de clipe pline de fericire. Compusă de către Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache, „Stele Căzătoare” este despre dorința de a mai crede în ceva ce poate schimba lumea, ce poate alunga tristețea și neajunsurile.

Citește și:

„«Stele căzătoare» este o piesă foarte dragă mie pentru că este și cea care anunță albumul «Soare după nori», material discografic pe care abia aștept să îl împărtășesc cu voi. Single-ul și întregul album reprezintă o parte din mine și sper că vă veți regăsi în versurile și muzica mea. Indiferent de greutățile întâmpinate, voi fi mereu o visătoare, întotdeauna am văzut soarele ce se ascunde după nori și vă încurajez și pe voi să faceți la fel și să nu vă pierdeți niciodată optimismul", povestește Andreea Bălan.

„Soare după nori” conține 13 piese de suflet inspirate din trăirile personale ale Andreei, printre care și single-urile „Inimă de fier”, „Am crezut în basme”, „Iubește-mă, nu” și „Ne îndrăgostim”.

Pentru artistă această perioadă este una aglomerată. Andreea se bucură să-și revadă fanii la concertele sale și să împărtășească cu ei muzica sa și buna dispoziție. Cunoscută pentru show-urile sale inedite precum „Lecția de dans”, „Bunny Show” și „Fantezia Show”, Andreea Bălan oferă publicului o experiență vizuală coregrafică ca un maraton de emoții, pasiune și distracție, prezentate în diferite povești conceptuale. Spectacolele susținute de Andreea Bălan transpun publicul într-o lume plină de visare, cu majorete, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă”, single care a adunat peste 57.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.