Setari Cookie-uri

Asculta aceasta melodie pentru a iti curata sufletul de energie negativa in ultimele luni ale anului 2021

Energia negativa este peste tot si, daca nu o eliminam, aceasta continua sa creasca si sa puna stapanire pe sufletul nostru, pe trupul nostru, pe mintea noastra. 

Curata-ti sufletul, corpul, mintea si casa de energie negativa si atrage doar lucruri frumoase in jurul tau in ultimele luni ale anului 2021.

Energia negativa poate fi daunatoare si nesanatoasa. Cum o poti elimina si ce poti face pentru a o tine la distanta? Incepe cu aceasta mantra incredibila, puternic vindecatoare care te poate ajuta sa iti eliberezi sufletul de tot ce este negativ si sa atragi energia pozitiva.

Aceasta melodie este una dintre cele mai puternice pe care le poti asculta. Un mare plus al ei este faptul ca ii dai PLAY atunci cand te bagi la somn, iar dimineata te trezesti un alt om pentru ca reuseste sa elimine energia negativa nu doar din sufletul tau, ci si din casa ta.

Cateva sfaturi eficiente pe care ar fi bine sa le pui in aplicare astfel incat sa iti protejezi sufletul si casa de energia negativa care te inconjoara:

Citește și:

1. stai departe de oamenii toxici. Traseaza cateva limite sanatoase si nu le permite sa se apropie prea mult de tine;

2. stai departe de barfe;

3. fa-ti ordine in locuinta. Renunta la tot ce nu mai folosesti;

4. investeste in plante verzi - acestea te ajuta sa tii la distanta energia negativa;

5. asculta cat mai des muzica si mantre;

6. poarta o bratara/ un colier cu cristale care capteaza energiile negative si emana energii pozitive. Iti recomand sa citesti 4 Cristale puternice care vindeca sufletul si curata chakrele

foto main Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.