Setari Cookie-uri

4 Cristale puternice care vindeca sufletul si curata chakrele

Sunt momente in care o persoana cu suflet sensibil se simte coplesita si poate suferi de oboseala severa. Desi ar putea parea ca are o personalitate ciudata si este greu de descifrat, odata ce ajungi sa o cunosti totul devine foarte clar.

Elimina energiile negative din suflet cu aceste cristale vindecatoare.

Oamenii cu suflet sensibil sunt foarte intuitivi; ei simt emotiile si energia celorlalti. De asemenea, simt durerile la un nivel mai profund. Drept urmare, ei pot face foarte mult bine oamenilor din jurul lor si lumii in general.

foto interior si prima pagina: Bruce Rolff Shutterstock

Sunt momente in care o persoana cu suflet sensibil se simte coplesita si poate suferi de oboseala severa. Desi ar putea parea ca are o personalitate ciudata si este greu de descifrat, odata ce ajungi sa o cunosti totul devine foarte clar.

Este important ca astfel de persoane sa se protejeze de energia negativa din suflet mentioneaza simplecapacity. De asemenea, ar trebui sa fie constienti de toate energiile existente in jurul lor. Acest lucru poate fi facut folosind urmatoarele cristale puternice care sunt utile.

Citește și:

1. Sugilit

foto interior si prima pagina: MarcelClemens Shutterstock

Sugilitul are capacitatea de a proteja, purifica, trezi si relaxa oamenii. Este de mare ajutor pentru persoanele sensibile deoarece acestea au nevoie sa isi protejeze spiritul pozitiv si vindecator.

Sugilitul poate fi gasit in diferite nuante de violet cu unele pete negre si albe. Acest cristal formeaza un scut de protectie in jurul tau, ferindu-te de energia negativa si de gandirea pesimista.

De asemenea, sugilitul este bun si pentru chakre deoarece trezeste energia spirituala din suflet, pastreaza intuitia clara si focalizata asupra lucrurilor pe care vrem sa le facem.

Sugilitul este benefic si pentru calmarea oamenilor care sunt coplesiti de viata.

2. Lapis Lazuli

foto interior si prima pagina: J. Palys Shutterstock

Acest cristal ajuta la dezvoltarea spirituala si la mentinerea unei aure pozitive. Este o piatra de un albastru intens, cu detalii de calcit si pirita.

Citește și:

Lapis Lazuli protejeaza si repara campul energetic. De asemenea, curata aura de orice negativitate pe care o poti lua de la alte persoane.

Pirita ofera energie, in timp ce calcitul ajuta la curatarea mediului din jurul tau. Astfel, Lapis Lazuli protejeaza si mentine o energie pozitiva in jurul tau.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.