Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (27 septembrie - 3 octombrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Am încredere în Univers. Unele schimbări par negative la suprafață, dar curând voi realiza că a fost creat spațiu în viața mea astfel încât ceva nou și frumos să apară.

Mantră pentru ziua de marți:

Îmi doresc să fiu puternică. Altfel, nu voi ajunge niciodată așa. Îmi doresc să fiu bine. Îmi doresc să fiu sănătoasă. Îmi doresc să am încredere în mine. Îmi doresc să lupt pentru visurile mele. Îmi doresc să îmi trăiesc viața așa cum vreau.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Timpul linişteşte și lămureşte. Nicio stare sufletească nu poate rămâne neschimbată de-a lungul timpului.

Mantră pentru ziua de joi:

Uităm că suntem niște particule de praf aruncate prin Univers și că drumul spre frumos tot în groapă sfârșește. În tot acest mister care se numește viață, avem o singură certitudine: sufletul. Este singurul pe care merită să mă bazez.

Mantră pentru ziua de vineri:

Sunt recunoscătoare pentru viața pe care o trăiesc. Sufletul meu este fericit. Nu e momentul să mă gândesc la ce nu am. Mă gândesc la ceea ce pot face cu ceea ce am.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Pe cer nu există nicio diferenţă între Est şi Vest. Fiecare om îşi creează propriile diferenţe şi apoi le crede adevărate. Sunt atentă la gândurile mele pentru că ele devin realitate.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Sunt o mie de feluri de a pierde o zi, însă niciunul de a o întoarce înapoi. Astăzi aleg să mă bucur de fiecare clipă, să găsesc bucurie în lucruri mărunte, să fiu recunoscătoare pentru viața pe care o trăiesc. Astăzi aleg să trăiesc că și cum ar fi ultima mea zi pe acest pământ.

foto main Anna Ismagilova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.