Setari Cookie-uri

Vezi aici trailerul documentarului BRITNEY VS. SPEARS

Gata cu secretele. Gata cu tăcerea. Britney vs Spears va fi disponibil doar pe Netflix, din 28 septembrie.

comunicat de presa:

Despre Britney vs. Spears:

Lumea o cunoaște pe Britney Spears: interpret, artist, idol. Dar în ultimii ani, numele ei a fost legat public de un alt termen mai misterios: cenzură. Britney vs Spears spune povestea explozivă a vieții lui Britney și a căutării ei publice și private pentru libertate.

Cu ani de muncă de investigație, interviuri exclusive și dovezi confidențiale, acest lungmetraj Netflix prezintă un portret amănunțit al traiectoriei vedetei pop, de la fata de alături, la o femeie prinsă de faimă, familie și de propriul statut juridic. Documentarul arată viața lui Britney fără a utiliza imaginile traumatice care au definit-o anterior.

Regizoarea Erin Lee Carr (How To Fix a Drug Scandal, Dirty Money) și jurnalista Jenny Eliscu lucrează pentru a aprofunda istoria încurcată a cenzurei care a fost în vigoare mai bine de 13 ani. Filmul țese o cronologie șocantă cu jucători vechi și noi, întâlniri secrete, iar Britney se luptă în culise pentru propria ei autonomie. Mesajele text și mesageria vocală, precum și noile interviuri cu jucători cheie fac clar ceea ce a atestat Britney însăși: povestea completă nu a fost încă spusă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.