Setari Cookie-uri

7 Lucruri pe care Universul vrea să le știi în timp ce încerci să îți vindeci inima

Vei fi din nou bine mai repede decât crezi și vei găsi bucurie în momente incredibile. Te vei vindeca, vei merge mai departe, îți vei continua drumul, vei crea o viață pentru tine de care vei fi mândră și pe care o vei iubi cu tot sufletul tău.. o viață care îți va oferi mai multă fericire decât crezi că este posibil să primești. 

1. Vindecarea nu este liniară

Vor fi momente în care vei simți că vrei să te întorci în trecut sau în care îți vei spune că nu progresezi deloc și că nu te simți bine. Nu îți măsura evoluția în funcție de ceea ce simți în prezent sau de locul în care te afli în prezent - acestea se schimbă uneori de la un minut la altul. Tu te vindeci cu timpul... te vindeci chiar și atunci când nu știi că se întâmplă asta. Învață să ai răbdare.

2. Nu te mai învinovăți pentru ceea ce simți

Nu există o modalitate corectă sau, din contră, greșită, de a simți, de a te vindeca, de a depăși durerea pe care o simte inima ta. Începe prin a îți spune că acesta este drumul tău și că trebuie să aceepti toate lucrurile pe care le simți - nu te mai ascunde sub o mască de om puternic. Da-ți voie să fii vulnerabilă și să îți spui că este în regulă să te doară sufletul.

Citește și:

3. Nu ai nevoie de o încheiere clară a capitolului

Nu ai nevoie de o explicație pentru tot ce s-a întâmplat pentru a putea merge mai departe cu viața ta. Nu ai nevoie de o închidere clară a capitolului pe care l-ai trăit pentru a putea lasă totul în trecut. Fericirea și libertatea ta nu pot depinde de răspunsuri din partea unei persoane care te-a rănit - pentru că este posibil că acele răspunsuri să nu vină niciodată.

Faptul că s-a încheiat este tot ceea ce trebuie să îți spui.

4. Cine ești acum contează mai mult decât cine ai fost în trecut

Persoana care ești acum și lucrurile pe care încă nu le-ai experimentat sunt mai importante decât persoana care ai fost și lucrurile din trecut care încă nu au sens pentru tine. Viața ta este în momentul prezent, iar viitorul are bucurii pe care încă nu le-ai întâlnit.

Citește și:

5. Destinul tău este unul special

Ești acolo unde trebuie să fii. Nu regreta ce s-a întâmplat și nici nu mai încerca să te întorci în trecut. Tot ce a fost rămâne acolo. Tu mergi mai departe în timp ce încerci să te bucuri de acest moment - pentru că este singurul care contează.

6. Nimic nu dispare până nu înveți ce trebuie să știi

Dacă este o lecție care continuă să apară sau o situație care tot revine în viața ta, atunci este clar că trebuie să înveți ceva din acestea două înainte ca ele să dispară. Încearcă să fii mai atentă la semnele Universului, pune-ți întrebări, analizează detalii, învață lecții.

7. Doar pentru că încă ai sufletul rănit, nu înseamnă că întreaga ta viață vei suferi

Citește și:

Acesta este un proces prin care treci; nu vei suferi întreaga viață, nici să nu te mai gândești la așa ceva. Învață să îți schimbi percepția astfel încât să poți face loc posibilităților interesante care pot apărea în viața ta. Privește trecutul ca pe o lecție, prezentul ca pe viața care ți se întâmplă acum și viitorul ca pe o surpriză.

Vei fi din nou bine mai repede decât crezi și vei găsi bucurie în momente incredibile. Te vei vindeca, vei merge mai departe, îți vei continua drumul, vei crea o viață pentru tine de care vei fi mândră și pe care o vei iubi cu tot sufletul tău.. o viață care îți va oferi mai multă fericire decât crezi că este posibil să primești.

foto main luboffke, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.