Setari Cookie-uri

Peste 1 miliard de oameni folosesc TikTok

TikTok anunță atingerea pragului de 1 miliard de utilizatori la nivel global

comunicat de presa: TikTok își continuă misiunea de a inspira creativitate și de a aduce bucurie, iar astăzi anunță atingerea pragului de 1 miliard de utilizatori la nivel global. Oameni din toată lumea folosesc TikTok pentru a se juca, învăța, râde sau pentru a descoperi lucruri noi, iar platforma a devenit acasă pentru o comunitate extrem de diversă de familii, afaceri mici și creatori.

TikTok a devenit o parte apreciată a vieții oamenilor din toată lumea în special datorită creativității și autenticității creatorilor. Comunitatea globală TikTok este remarcabilă în abilitatea ei de a ajunge la milioane de oameni din mai multe generații. De la muzică, gătit, beauty, modă și artă, cauze nobile și orice altceva, trendurile pornesc de pe TikTok.

Din Singapore, São Paolo, Stockholm sau Seattle, TikTok îi celebrează pe creatorii care inspiră, pe artiștii care lansează albume de success, brandurile care îi ajută pe oameni să descopere produse pe care le iubesc, comunitățile care ne inspiră și oamenii care ne fac să râdem și să dansăm.

Citește și:

Despre TikTok

TikTok este destinația principală pentru conținut video scurt pentru mobil. Misiunea noastră este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie. TikTok are birouri globale în Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Polonia, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seul și Tokyo.

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.