Setari Cookie-uri

Ce te invata Universul in luna octombrie 2021 in functie de zodia in care te-ai nascut

Fiecare semn zodiacal are ceva diferit pregătit de către astre pentru luna octombrie 2021. Află care este cel mai important lucru pe care trebuie să îl înveți în următoarele săptămâni:

Horoscop Sagetator Octombrie 2021

Ce te invata Universul: sa renunti la trecut

In urmatoarele saptamani incepi sa te desprinzi treptat de trecut, sa te eliberezi de durere si de suferinta, sa iti vindeci ranile si sa mergi mai departe cu viata ta fiind curioasa la ce iti aduce viitorul si, in acelasi timp, invatand sa traiesti in prezent si sa iti numeri binecuvantarile.

Horoscop Capricorn Octombrie 2021

Ce te invata Universul: sa intelegi ca fericirea nu vine cu o persoana

In luna octombrie inveti, in sfarsit, ca fericirea nu vine cu o persoana. Nu ai nevoie de nimeni pentru a te simti completa, implinita, fericita. Singura relatie la care trebuie sa fii atenta si la care sa lucrezi non stop este relatia cu tine insati.

Horoscop Varsator Octombrie 2021

Ce te invata Universul: sa spui "Nu"

A venit momentul mult asteptat - acela de a te gandi la tine inainte de a te gandi la altii. De a te pune pe primul loc si pe cei din jurul tau pe plan secund. A venit momentul sa spui "Nu" lucrurilor care nu iti fac placere, oamenilor care nu iti aduc bucurie, obiceiurilor care nu te relaxeaza.

Citește și:

Horoscop Pesti Octombrie 2021

Ce te invata Universul: sa intelegi ce conteaza cu adevarat in viata

Pe final de an totul pare sa se schimbe pentru tine; prioritatile sunt altele pentru ca ti-ai dat seama ca pana acum ai alergat dupa ce nu aveai nevoie si ai pierdut atat de mult timp incercand sa astupi niste goluri cu lucrurile nepotrivite.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.