Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (4-10 octombrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Mă bucur de lucrurile mărunte. Învăț să îmi umplu sufletul cu energie pozitivă din partea Universului. Știu că divinitatea este alături de mine și are grijă de inima mea.

Mantră pentru ziua de marți:

Este o nouă zi, este un nou început. Astăzi aleg să văd fericire în fiecare moment în care mă simt bine. Eman liniște prin toți porii și atrag energia pozitivă în viața mea.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Ziua de astăzi va fi una minunată. Stă în puterea mea să o fac să fie așa. Oricât de aglomerată voi fi, îmi promit să îmi fac timp și pentru activitățile care îmi pun zâmbetul pe buze și îmi fac inima fericită.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Astăzi sunt fericită. Sunt fericită pentru că am deschis ochii de dimineață, pentru că Universul mi-a oferit cadou o nouă zi minunată. Sunt fericită pentru că eu și oamenii dragi mie sunt bine.

Mantră pentru ziua de vineri:

Cu fiecare zi care trece încerc să devin tot mai atentă la sentimentele și emoțiile melee. Aleg să fiu sinceră și să spun ce am pe suflet. Aleg să arăt bunătate oamenilor din jurul meu. Aleg să fiu eu însămi.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Învăț lecțiile, mă ridic de la pământ și o iau de la capăt. Această este o nouă lună, este un nou capitol al vieții mele, așa că îl scriu cu încredere că va fi unul special.

Mantră pentru ziua de duminică:

Am răbdare. Cred în mine și în tot ceea ce sunt. Cred în visurile mele. Cred în puterea mea de a face o schimbare. Cred că Universul este de partea mea.

Citește și:

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.