Setari Cookie-uri

Bărbatul nepotrivit nu te va iubi niciodată cum meriți să fii iubită

Poți încerca oricât de mult îți dorești și oricât de des poți, însă persoanele nepotrivite nu te vor iubi niciodată așa cum meriți să fii iubită. 

Persoanele greșite nu îți vor înțelege inima sau pasiunea pe care o ai pentru viață. Nu vor înțelege felul în care îți pasă de lume sau modul în care te exprimi. Te vor îndepărta în loc să încerce să facă compromisuri și să te întâlnească la jumătatea drumului. Vor râde mereu de sensibilitatea ta.

Persoanele greșite nu vor putea să se descurce cu sinceritatea ta, cu emoțiile și sentimentele tale mult prea puternice pentru ele. Nu vor aprecia lucrurile pe care le faci pentru ei, îți vor confunda bunătatea cu slăbiciunea și vor încerca să scape cu cât mai multe minciuni posibile. Persoanele greșite vor face ca dragostea să semene foarte mult cu o durere de inimă constantă și nu te vor ajuta să rezolvi problemele pe care le vezi în relație. Nu vor lupta pentru dragostea voastră. Nu te vor alege zi de zi.

Citește și:

Persoanele greșite îți vor aminti de toate greșelile pe care le-ai făcut. Vor întoarce cuvintele pe care le rostești împotriva ta. Te vor face să te îndoiești de tine, de visurile tale, de alegerile tale. Nu vor fi acolo să te asculte atunci când vrei să spui ce ai pe suflet, nu te vor susține pe drumul pe care vei să mergi, nu îți vor promite că te vor ridica de la pământ în momentele dificile. Ele vor folosi fiecare scuză pe care o vor găsi pentru a ieși din orice angajament și se vor plânge non stop că nu le faci fericite.

Persoanele greșite nu te vor iubi niciodată în mod corect pentru că aceasta nu este intenția lor ...de fapt, probabil că nu a fost niciodată. Poate că le-a plăcut atenția ta, le-a plăcut ideea de a fi cu tine, au vrut pe cineva pentru a îi scăpa de singurătate... însă nu au vrut nimic mai mult de aceste lucruri, iar atunci când tu ai început să ceri mai multe, ei au început să îți ofere tot mai puțin.

Citește și:

Persoanele greșite nu au vrut niciodată să te iubească și, chiar dacă vor încerca să facă asta, vor face ca dragostea să se simtă ca un loc singuratic și rece și, în cele din urmă, te vei îndepărta singură de ele pentru că vei înțelege că iubind oamenii greșiți te rănești pe tine însăți. Numerită să înduri toată durerea deoarece niciodată nu veți fi pe același drum în viață, nu veți avea aceleași visuri și așteptări de la viață. Încet, încet, vei respinge singură acest tip de dragoste... pentru că nu a fost, nu este și nici nu va fi vreodată pentru tine.

foto main Lara_Coolart, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.