Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (11-17 octombrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Merg cu zâmbetul pe buze și cu inima deschisă către viitor. Am încredere în deciziile mele prezente și viitoare, care sunt bazate pe intenții bune și iubire.

Mantră pentru ziua de marți:

Și asta va trece. Este o perioada dificilă, nu o viață dificilă. Am încredere în Univers. Știu că este un plan divin pregătit pentru mine.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Promit să nu îmi mai fac scenarii negative cu care să îmi îngreunez singură sufletul. Învăț să renunț la toate lucrurile care nu îmi sunt destinate.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Fericirea nu începe când acel ceva este rezolvat. Fericirea este ce se întâmplă fix acum, când mă bucur de tot ce am, când trăiesc în prezent.

Mantră pentru ziua de vineri:

O să mă pun pe picioare. Iar și iar. Cu cât mai repede îmi revin din probleme, cu atât mai repede o să ajung către ce mă îndrept în viață.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Sunt liberă să merg mai departe cu viața mea. Sunt liberă să trăiesc așa cum își dorește inima mea. Sunt liberă să îmi ascult sufletul. Sunt liberă să iubesc ce vreau să iubesc. Sunt liberă să fiu eu.

Mantră pentru ziua de duminică:

Eliberez și dau drumul ACUM tuturor gândurilor negative care îmi trec prin minte. Nicio persoană, loc sau lucru, nu are nicio putere asupra mea. Pentru că eu sunt singurul gânditor din mintea mea.

Citește și:

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.