Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (18-24 octombrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Începe o nouă săptămână. Acesta este un nou început - este șansa mea de a fi fericită, de a face tot ce îmi doresc, de a îmi bucura inima și de a simți liniște în sufletul meu.

Mantră pentru ziua de marți:

Știu că pot mai mult. Am încredere în mine și în forța mea interioară. Nu mă las învinsă de aceste lupte și merg mai departe, încercând să depășesc obstacolele care stau în calea succesului. Am răbdare și îmi continui drumul.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Astăzi mă detașez de toate gândurile urâte, dificile, negre, toxice. Astăzi îmi încarc sufletul cu energie pozitivă de la Univers. Astăzi sunt toată numai un zâmbet. Astăzi aleg să îmi fac inima fericită.

Mantră pentru ziua de joi:

Mă simt binecuvântată și ocrotită. Universul are grijă de mine. Divinitatea îmi este alături la fiecare pas pe care îl fac.

Mantră pentru ziua de vineri:

Reușesc să obțin tot ce îmi propun. Am încredere în mine. Am încredere în Univers. Mă las condusă de intuiție, aleg cu inima și mă bucur de această călătorie numită viață.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Sunt fericită. Sunt liniștită. Sunt de ajuns. Simt pace în inima mea. Simt iubire deplină. Sunt acolo unde trebuie să fiu. Universul are un plan minunat pentru mine.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Astăzi învăț să fiu recunoscătoare pentru fiecare clipă în care zâmbetul îmi este pe buze. Pentru fiecare moment în care inima mea este liniștită. Pentru fiecare secundă în care sufletul simte iubire.

foto main Miriama Taneckova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.