Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 18-24 octombrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 18-24 octombrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Sagetator

Trebuie sa renunti la emotiile de care nu ai nevoie

In mainile tale exista puterea de a crea viata pe care ti-o doresti. Acum ai sansa de a iti schimba realitatea. Alege sa te detasezi de toate gandurile dificile si sa iti dai seama de ce ai nevoie cu adevarat pentru a fi fericita.

Horoscop Capricorn

Trebuie sa renunti la nefericire

Nu mai permite lucrurilor deja intamplate sa aduca furtuni in viata ta. Este foarte important sa te concentrezi pe tot ce este frumos in momentul prezent. Invata sa fii recunoscatoare pentru viata pe care o ai acum.

Horoscop Varsator

Trebuie sa renunti la comoditate

Universul iti pregateste cateva schimbari destul de importante pe plan profesional in aceasta saptamana. Incearca sa le accepti si sa profiti de toate oportunitatile aparute deoarece iti vor aduce numai lucruri bune.

Horoscop Pesti

Trebuie sa renunti la incapatanare

Citește și:

Daca vrei sa creezi relatii frumoase, sincere si mature cu oamenii din jurul tau, invata sa le permiti acestora sa fie asa cum isi doresc ei sa fie si sa ii accepti cu bune si cu rele. Nu mai incerca sa ii controlezi si sa ii schimbi.

foto main AnnaVeresArt, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.