Diseară, la Asia Express, o primă echipă va primi pașaportul pentru Georgia

Finalul ultimei etape din Turcia aduce garanția eliminării, căci diamantul din cutia securizată este, de data aceasta, de culoare roșie.

comunicat de presa: Seara de duminică a adus la Asia Express - Drumul Împăraților o nouă amuletă pentru Eliza și Cosmin Natanticu, dar și o veste din partea Irinei Fodor ce a urcat adrenalina la cote maxime: ”Nu vreau să sune amenințător, dar nu știu dacă toți veți vedea Georgia. Cine își dorește cu adevărat va avea multe ocazii să demonstreze că își dorește să meargă până la capăt”. Finalul ultimei etape din Turcia aduce garanția eliminării, căci diamantul din cutia securizată este, de data aceasta, de culoare roșie.

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare prima ediţie a stage-ului cu numărul cinci, emisiunea impunându-se ca lider detaşat de audienţă, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivelul publicului din mediul urban.

Citește și:

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 9.4 puncte de rating și 27.2% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 8.2 puncte de rating și 23.7% cota de piață. Şi la orașe, prima ediţie a celui de-al cincilea stage al show-ului de la Antena 1 a fost lider de piată cu o medie de 8.2 puncte de rating și 19% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 7.8 puncte de rating și 18.1 procente din cota de piață. În minutul de aur, 20:46, 1.6 milioane de telespectatori urmăreau Aventura Asia Express – Drumul Împăraţilor.

Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, concurenții continuă ultima parte a traseului din Turcia pe Drumul Împăraților. O provocare a Irinei Fodor le va face pe vedete să își acorde note în funcție de gradul de simpatie, iar acest lucru va isca mici tensiuni în echipe: ”Dacă ar trebui să ieșim în față să începem să motivăm ar fi foarte rău. Pentru că toată lumea cred că se ascunde după deget, așa cum și noi o facem uneori”, va mărturisi Eliza Natanticu.

Citește și:

O altă misiune a serii este legată de Amazoanele Războinice, un trib de femei ce a dominat odată aceste ținuturi. Pentru că se credea că ele își trăgeau puterea din alunele de aur pe care le mâncau, și concurenții Asia Express vor fi nevoiți să le găsească în interiorul unor borcane pline cu pastă de alune. Cu ajutorul unui lasou, vedetele vor trage rând pe rând borcanele ce ascund atât alune de aur, cât și pietre prețioase, foarte importante în clasamentul final al ultimei etape din Turcia. În aparență simplă, proba îi va încurca pe unii dintre ei, căci doar dexteritatea și rapiditatea îi pot aduce pe concurenți cu un pas mai aproape de cea mai mare miză a etapei - imunitatea. Ce echipă va obține prima imunitatea și pașaportul de trecere spre Georgia, telespectatorii Antena 1 vor afla diseară, de la 20:30, în cea mai nouă ediție Asia Express- Drumul Împăraților.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri