Setari Cookie-uri

Uneori poate fi o binecuvântare că Dumnezeu nu ți-a oferit lucrurile pentru care te-ai rugat

Tu nu știi mereu ce îți dorești, însă el întotdeauna știe. Ai încredere în puterea lui divină. 

Privește puțin înapoi la acele lucruri pentru care te-ai rugat cu tot sufletul tău să se întâmple, însă nu s-au întâmplat. Nu-i așa că îi ești recunoscătoare lui Dumnezeu că nu ți-a ascultat rugăciunile? Unele dintre acele lucruri te-ar fi condus pe un drum complet greșit.

Să nu mai crezi că Dumnezeu nu îți răspunde atunci când vorbești cu el. Are mereu grijă de tine. Însă uneori modul lui de a te proteja și de a îți spune că mergi în direcția greșită este prin a nu îți oferi ce simți că ai nevoie.

Uneori, este o binecuvântare faptul că nu a funcționat cu cineva cu care voiai să fii pentru că acesta nu era potrivit pentru tine. Nu îți era suflet pereche. Ai fi fost fericită la început, doar pentru o anumită perioadă de timp. Însă apoi intervenea viața și ajungeai să îți dai seama că ești în relația nepotrivită. Uneori, relațiile nu funcționează pentru că tu ești menită să întâlnești pe cineva mult mai bun pentru tine, iar această perioadă de așteptare este de fapt drumul tău de redescoperire și de transformare care te ajută să devii cea mai bună versiune a ta înainte de a fi cu iubirea vieții tale.

Citește și:

Uneori este o binecuvântare că nu ai obținut jobul pe care ți-l doreai pentru că întreaga întâmplare te-a împins să ieși din zona de confort, să fii mai creativă și să găsești un job care te motivează cu adevărat, care te pasionează și te ajută să crești în direcția potrivită.

Există întotdeauna un motiv mai mare pentru care Universul nu îți cere ce vrei tu - iar acest motiv este mereu în favoarea ta.

Uneori Dumnezeu nu îți răspunde la rugăciune așa cum vrei tu, însă el răspunde în felul tu. Poate că la început simți că te respinge, te ignoră, te face să suferi intenționat, însă când accepți realitatea vieții și începi să mergi mai departe cu viața ta fără să rămâi înțepenită într-un loc care nu îți este destinat, ajungi să îți dai seama că lucrurile nu stau deloc așa cum credeai în trecut. Te uiți în urmă și îi mulțumești în secret că ți-a schimbat drumul, chemarea sau inima. Îi mulțumești că a îndepărtat anumite persoane și oportunități din viața ta pentru că acum știi cât de toxice ar fi putut fi ele pentru tine. Acum știi ce este potrivit pentru tine și ce merită cu adevărat... și asta a știut și Dumnezeu dintotdeauna.

Citește și:

Uneori este o binecuvântare că nu ai obținut ce ai vrut tu pentru că asta înseamnă că Dumnezeu are planuri mai frumoase pentru tine. Binecuvântările lui vor depăși tot ce ai visat tu vreodată.

Când îți dai seama de planul pe care el îl are pentru tine, de viziunea lui din spatele rugăciunilor la care tu nu primești răspuns, vei înțelege că uneori te protejează de tine însăți.

foto main fran_kie, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.