Setari Cookie-uri

Asa as vrea sa fiu la batranete. La 69, respectiv 73 de ani, acest cuplu isi traieste viata mai frumos ca niciodata

"La batranete viata abia incepe." Acesta este motto-ul dupa care traiesc doi pensionari din Berlin. Au 69, respectiv 73 de ani, si isi traiesc batranetea mai frumos ca niciodata. 

Britt Kanja si Gunther Krabbenhoft cuceresc lumea Instagramului cu dorinta lor de a se distra, de a se bucura de viata si de a trai cu adevarat. Acestia au un stil de viata extrem de activ, participa la evenimentele sociale si ies in cluburile de noapte. Oriunde ar merge, cuplul iese in evidenta datorita tinutelor minunate pe care cei doi aleg sa le poarte si energiei pe care o emana.

Doar privind-o pe Britt Kanja si te gandesti la frumoasa Audrey Hepburn. Stilul sau este unul feminin, elegant si sofisticat insa intotdeauna alege sa il faca mai extravagant, motiv pentru care alege sa poarte accesorii stralucitoare, palarii impresionante si pantofi de lux, in culori puternice. Femeia este foarte activa pe contul de Instagram, unde posteaza destul de des imagini cu tinuta zilei.

Citește și:

Gunther se asorteaza intotdeauna cu prietena lui. Stilul sau este unul special deoarece alege sa combine piese clasice in tinute moderne. Poarta ochelari rotunzi, costume din trei piese completate de accesorii precum palarii cu bor rotund, sosete colorate si bastoane.

Britt a fost dansatoare profesionista, in timp ce Gunther a lucrat ca stilist si model. Asadar, nu este o surpriza faptul ca cei doi isi doresc sa aiba aceeasi viata plina de culoare chiar si la batranete.

foto main Instagram

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.