Setari Cookie-uri

Mihai Petre, mega criticat pentru cum o tratează pe soția lui la Asia Express

Mihai Petre a ajuns să fie ținta criticilor. Acesta este acuzat de fanii de pe Instagram că are un comportament agresiv și foarte urât față de soția lui în cadru emisiunii Asia Express. 

Mihai Petre și soția lui, Elwira Petre, fac echipa în sezonul Asia Express - Drumul Împăraților. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 13 ani și au împreună două fiice.

Mihai Petre, mega criticat pentru cum o tratează pe soția lui la Asia Express

Mihai Petre a ajuns ținta criticilor pe rețelele de socializare, după ce în cadrul Asia Express au apărut mai multe scene în care dansatorul țipă la soția lui. Telespectatorii au observat faptul că acesta este foate agitat și competitiv, iar atunci când lucrurile nu merg așa cum trebuie începe să își verse nervii asupra soției sale.

Este cunoscut faptul că Mihai Petre este o persoană dură - încă de pe vremea în care era membru în juriul Dansez pentru tine, artistul era considerat unul dintre cei mai dificili jurați. Ambiția sa în timpul competiției și dorința de a câștiga par să își spună cuvântul deoarece fanii show-ului au început să îl taxeze pe Instagram pentru limbajul "agresiv" pe care acesta îl are la adresa soției sale.

Citește și:

Un astfel de moment ar fi cel în care cei doi au pierdut un transport din cauză că Elwira nu a înțeles ce i-a răspuns șoferul. Cei doi au întrebat mai mulți șoferi dacă îi pot duce cu mașina, unul dintre ei a fost de acord însă Elwira nu a înțeles ce a răspuns, așa că s-a întors și s-a dus către alt autoturism. Cel dintâi nu a mai așteptat cuplul și a plecat. Nervos că a pierdut transportul, Mihai a țipat la ea.

Ce faci? Ce faci? De ce nu te-ai urcat? Unde pleci?' - a țipat Mihai Petre la soția lui.

Momentul a fost și mai ciudat pentru că o altă echipă, cea formată din Connect-R și Shift, era în preajmă și a auzit cele întâmplate. „Mamă, cum țipă la ea! Nu cred. A înnebunit" - a fost replică lui Connect-R.

Citește și:

„Încearcă să nu te mai lași călcată în picioare de acest individ care este soțul tău. Peste câțiva ani fetele tale se vor uită pe Internet și oare ce vor spune? Dacă în fața camerelor de vedere se comportă așa, în casă nici nu vreau să mă gândesc” - a fost unul dintre mesajele lăsate de pe contul de Instagram al Elwirei.

foto main Instagram

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.