7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (25-31 octombrie)

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (25-31 octombrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești. Retail jobs

Mantră pentru ziua de luni:

Am învățat că, ori de câte ori decid ceva cu inima deschisă, iau de obicei decizia potrivită. Mă las condusă de intuiție și fac ce simt eu că este mai bine pentru mine. Îmi construiesc singură viitorul.

Mantră pentru ziua de marți:

Mintea mea este un magnet. Nu atrag ceea ce am nevoie sau ceea ce vreau, atragi ceea ce sunt. Și trebuie să îmi placă cine sunt!

Mantră pentru ziua de miercuri:

Universul este plin de lucruri magine, așteptând cu răbdare ca inteligența noastră să crească mai mult și mai mult. Astăzi aleg să ies din zona de confort și să fac un pas micuț către împlinirea visurilor mele.

Mantră pentru ziua de joi:

Am încredere că va fi bine. Aleg să ies din zona de confort și să merg mai departe. Universul este aici pentru a îmi deschide uși acolo unde erau doar ziduri.

Mantră pentru ziua de vineri:

Toată lumea spune că timpul schimbă lucrurile. De fapt, eu sunt cea care trebuie să le schimbe. Preiau frâiele vieții mele și fac alegerile pe care le consider potrivite pentru mine.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Indiferent de ceea ce se întâmplă, indiferent de cât de rea pare ziua de astăzi, viața merge în mod sigur mai departe, iar mâine va fi mai bine. Am încredere în puterea divină a Universului.

Mantră pentru ziua de duminică:

Nu-mi mai este frică de nimic. Nu mă mai tem de ce nu pot controla. Mă bucur de ziua de astăzi și încerc să aduc liniștea, fericirea și bucuria în viața mea.

foto main Anna Ismagilova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri