Setari Cookie-uri

Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și Florin Popa? Artista a fost cerută de soție chiar în weekendul acesta

Nicole Cherry și iubitul ei se pregătesc să devină părinți full-time anul acesta, în luna decembrie, așa că Florin nu a mai pierdut deloc timpul. Aceasta a scos inelul și a cerut-o de soție pe artistă.

Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și Florin Popa?

Nicole Cherry și Florin Popa sunt împreună de 3 ani și se cunosc de mai bine de 7. Cei doi se înțeleg de minune, iar anul acesta vor deveni părinți pentru prima dată. De mai bine de un an de când s-au mutat împreună, Nicole Cherry a primit mereu întrebarea: ”Și... când urmează să vă căsătoriți?” Artista a evitat mereu cu diplomație această întrebare și a spus că atâta timp cât lucrurile dintre ei evoluează în direcția bună, nu este nevoie de un act.

Nicole Cherry și iubitul ei urmează să devină părinți pentru prima dată. Artista a intrat în ultimul trimestru de sarcină și, recent, a făcut un pictorial pentru o revistă de la noi, alături de tatăl fetiței ei. Cei doi abia așteaptă să o cunoască pe micuța Anastasia, dar nu mulți știu cum a început povestea lor de dragoste.

Citește și:

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie

Pe Nicole Cherry o știe toată lumea, dar cine este cel care i-a cucerit inima definitiv? Iubitul artistei se numește Florin Popa și este mai mare decât ea cu opt ani. Cei doi formează un cuplu de trei ani, iar acum a venit momentul să își mărească familia. Nicole și Florin vor deveni, la începutul lunii decembrie, părinții unei fetițe, pe care o vor numi Anastasia. Dacă Nicole este prezentă non-stop în spațiul public și pe rețelele de socializare, ei bine, iubitul ei lucrează într-un domeniu care nu are legătură cu showbiz-ul. Florin are o afacere cu telefoane mobile și deține un magazin GSM. Cel mai interesant este că tatăl artistei a fost cel care le-a făcut cunoștință, iar mai departe Cupidon și-a făcut treaba.

Nicole Cherry a fost cerută de soție în weekendul acesta

Weekend-ul acesta, fix când nu se aștepta, Nicole a primit cea mai importantă întrebare din partea iubitului ei. Florin a surprins-o pe Cireșica la un restaurant, acolo unde a și cerut-o de soție. Răspunsul lui Nicole nu avea cum să fie decât unul afirmativ, iar imediat după ce a primit prețiosul inel, artista a și urcat poza pe Instagram. Fanii au reacționat imediat, iar secțiunea de comentarii a fost asaltată cu mesaje și felicitări.

Citește și:

Chiar dacă a primit mult așteptatul inel, Nicole nu se grăbește deloc să facă nunta. Artista a vorbit de foarte multe ori despre acest subiect și a spus că așteaptă momentul potrivit pentru un astfel de eveniment.

„Momentan… noi am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment (nunta – n.r.) să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile”, a declarat Nicole pentru Viva!

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie

Sursă foto interior și main: Nicole Cherry, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.