Setari Cookie-uri

Orlando Bloom, un tătic devotat. Actorul din ”Pirații din Caraibe” a decorat camera fetiței sale și le-a uimit pe fane

Orlando Bllom și iubita lui, Katy Perry au devenit acum aproape un an părinții lui Daisy. Fetița celor doi crește pe zi ce trece, așa că părinții au decis că este momentul ca cea mică să aibă propria ei cameră.

Orlando Bloom, fără tricou în timp ce decorează camera celei mici

Faptul că Orlando Bloom este un tătic devotat, nu mai este un secret pentru nimeni. Chiar dacă a avut proiecte destul de multe și agenda lui nu a fost tocmai una liberă, actorul și-a găsit mereu timp pentru fetița lui, Daisy. Orlando se dedică în totalitate celei mici și este un ajutor de nădejde pentru Katy Perry. Artista nu are deloc timp pentru treburile casnice, având în vedere că are pe listă multe proiecte muzicale și tv pe care trebuie să le ducă la capăt, așa că Orlando este responsabil în totalitate.

Actorul nu a mai stat pe gânduri și a decis să se implice 100% în procesul de redecorare a camerei lui Daisy. Orlando a renunțat la tricou și a trecut la vopsirea pereților. Așa cum era de așteptat, Orlando și Katy au ales margarete pentru peretele camerei pentru a sublinia numele celei mici. Katy nu a ratat ocazia și a filmat întreg procesul și l-a postat pe Instagram, spre bucuria fanelor. Videoclipul a adunat peste 200.000 de aprecieri în nici 10 ore de la postare.

Citește și:

sursa foto articol și main: Instagram

Katy Perry și Orlando Bloom, căsătorie în secret?

Fanii cuplului Perry-Bloom sunt măcinați de o întrebare esențială: s-au căsătorit sau nu cei? Anul acesta, în vară, Orlando și Katy s-au distrat de minune în Hawaii, iar paparazzi nu aveau cum să nu fie pe urmele lor. Detaliul care le-a atras atenția tuturor a fost verigheta pe care Katy o purta pe deget și pe care nu s-a sfiit să o ascundă. Presa internațională crede că cei doi și-au oficializat relația într-un spațiu restrâns, mai ales că pandemia oricum nu le permitea să aibă mulți invitați.

Fanii artistei știu că aceasta a pus pe hold de două ori nunta anul trecut din cauza pandemiei și a declarat asta și în interviu acordat celor de la The Mirror.

”Nu mai putem planifica nimic în 2021 deoarece toate planurile sunt anulate. Desigur, va avea loc în viitor, dar acum ne dorim să avem un copil sănătos. Și asta se va întâmpla curând! Nu glumesc atunci când spun că virusul ar putea să aibă un rol în a ne ține în loc. Ar trebui să călătorim și nu vrem ca nimeni să se simtă inconfortabil.”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.