Setari Cookie-uri

”Dune” este filmul momentului. Zendaya și Timothée Chalamet, în rolurile vieții lor

”Dune” a fost unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Distribuția de excepție a făcut ca standardelor criticilor de modă să fie la cote înalte și se pare că până acum nu a dezamăgit deloc. Actorii principali au făcut înconjurul lumii pentru evenimentul de premiere, iar cei care au avut ocazia să vadă deja filmul, au numai cuvinte de laudă.

”Dune” are toate șansele să primească un Oscar

Fără doar și poate, ”Dune” a reușit să surprindă audiența. Încă de când a fost anunțată apariția lui, cinefilii se așteptau la ceva măreț și se pare că nu au fost dezamăgiți. Cei care o urmăresc de ceva timp pe Zendaya știu foarte bine că aceasta se implică trup și suflet în fiecare film în care apare și mereu rolurile ei au fost apreciate. Fosta membră Disney nu s-a dezis nici acum, iar rolul ei i-a lăsat pe mulți cu gura căscată.

”Dune” este un film care promite foarte multe. Prima parte a fost lansată de curând, iar cei care au avut deja ocazia să îl vadă la cinema și-au dat seama că povestea merge mult mai departe. ”Dune” este o capodoberă cinematografică, un film care a ridicat cu mult ștafeta și care va fi folosit mult timp de acum încolo ca punct de referință. Momentan, filmul a fost cotat foarte bine și se poate lăuda cu nota 8.3 pe Imdb și cu un scor de 91% pe Rotten Tomatoes.

Citește și:

”Dune” nu este un simplu film; este o producție care are la bază o întreagă serie de cărți cunoscută în toată lumea și care aparțin lui Frank Herbert. De departe, ecranizarea de anul acesta a respectat cel mai mult detaliile cărților și are toate șansele să dărâme mitul conform căruia un film nu este niciodată mai bun decât cartea.

sursă foto main și articol: Facebook

Merită să vezi sau nu ”Dune”?

Dacă ești fanul filmelor SF, atunci ”Dune” nu trebuie ratat! Filmul aduce în prim plan doi actori din generația nouă care, puși lângă nume cu greutate din industria cinematografică creează o poveste excepțională. Timothée și Zendaya au fost printre primii care au atras atenția din întreaga distribuție și, totodată, asupra lor au fost ațintite și cele mai multe priviri critice.

Citește și:

Lupta pentru supremație, dominarea deșertului, dorința de a avea la îndemână unul dintre elementele vitale ale civilizației din anul 1019, dar și legăturile nebănuite dintre personaje, fac ca ”Dune” să fie trecut cu succes pe lista de must see.

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.