Setari Cookie-uri

Maluma, vocea unui personaj animat. De când îl vei putea vedea pe Papi Juancho în rolul lui Mariano?

Maluma nu se poate plânge absolut deloc. Deși a fost anul pandemiei, artistului latino i-a mers mai bine ca niciodată. Concerte peste concerte, piese peste piese, iar finalul anului i-a adus o premieră: primul său rol într-un film animat.

Maluma, primul rol într-o producție animată

Desenele animate ocupă un loc important în viețile noastre încă din copilărie. Mai puțini ştiu că în spatele lor se ascund vocile unor artiști foarte cunoscuți. Curios este că uneori personajele animate seamănă cu artiștii care le împrumută vocile. Fie că este o întâmplare, fie că desenatorii se gândesc la acestea atunci când le creează.

Maluma este cel mai recent exemplu de artist care a ajutat la crearea unui personaj animat. Producătorii animației ”Encanto” s-au folosit de personalitatea lui Maluma și l-au adus în scenă pe Mariano, un personaj care face parte din una dintre cele mai așteptate animații ale anului.

”Vi-l prezint pe Mariano din prima animație Disney produsă în Columbia. Ce fericire să fac parte din această istorie!”, a scris Maluma pe Instagram.

Citește și:

”Encanto” este un musical produs de studiourile Disney și va avea premiera pe 24 noiembrie.

Maluma sursa foto interior și main: Facebook

Cum este Maluma într-o relație?

La mai bine de un an de când nu mai formează un cuplu, modelul Natalia Barulich a vorbit despre relația cu Maluma, dar și despre minusurile pe care le avea artistul.

”Simțeam că ofer 1000% în acea relație, dar eu primeam în schimb 20%. Erau zile în care primeam mai multă afecțiune sau atenție, iar asta m-a făcut să rămân alături de el. Era cald, era rece… însă simțeam că trăiesc pentru el. Îmi e dor de ideea pe care o creasem în mintea mea, care de fapt nu a existat niciodată. Am renunțat la job-ul meu, călătoream prin toată lumea pentru a fi alături de el, îl iubeam atât de mult, iar când ești îndrăgostit, ești pur și simplu orbit…”, a declarat Natalia în cadrul emisiunii lui Danny Morel.

Citește și:

    Natalia este una dintre cele mai cunoscute iubite ale lui Maluma și nici nu avea cum să treacă neobservată, având în vedere videoclipul ”Felices los 4”. După despărțirea de model, Maluma a continuat să fie burlac, oficial, dar asta nu înseamnă că nu s-a afișat și la brațul altor domnișoare.

    Vizionare placuta


    Kudika
    25 Octombrie 2021
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.