Setari Cookie-uri

Vanessa Hudgens revine în cel mai așteptat film al iernii de pe Netflix. Trailerul a fost deja lansat!

Fără doar și poate, perioada de Crăciun este cea mai așteptată de către iubitorii de filme. În timp ce un unele platforme de streaming mizează pe filmele clasice, altele s-au dat peste cap și pariază că producțiile noi vor fi la modă anul acesta. Netflix și-a surprins utilizatorii și a anunțat că anul acesta unul dintre cele mai urmărite filme va veni cu cea de-a treia și ultima parte.

Vanessa Hudgens pentru a treia oară în ”The Princess Switch”

După perioada de Halloween, platformele de filme se pregătesc intens pentru a-i ține pe utilizatori ocupați cu filmele de Crăciun. Anul acesta, bătălia este mai strânsă ca niciodată, Netflix, Disney+, Amazon Prime, dar și alte platforme duelându-se în titluri care mai de care mai atrăgătoare. Se pare că aveam deja un câștigător.

Vanessa Hudgens a făcut senzație cu rolul din High School Music, dar pentru generația care nu a copilărit cu Troy și Gabriella, Vanessa a dat naștere unui personaj fantastic reprezentativ pentru generația Netflix. ”Princess switch” părea că s-a încheiat anul trecut cu partea a doua, dar producătorii tocmai ce au anunțat data de lansare a celei de-a treia părți. Pe 18 noiembrie, Vanessa Hudgens va avea din noul rolul prințesei pusă în dificultate.

Citește și:

”The Princess Switch 3: Romancing the Star” nu este singura surpriză de Crăciun pe care o au pregătită cei de la Netflix. Printre zecile de titluri, Netflix vine și cu producții noi pe care pariază foarte mult. Pe 1 noiembrie, iubitorii de filme de Crăciun vor putea viziona “The Claus Family”, iar pentru 24 noiembrie, Netflix mai are un titlul pregătit: “A Boy Called Christmas”.

Vanessa Hudgens

Cu cine se iubește Vanessa Hudgens?

Anul trecut, Vanessa Hudgens îi spunea adio iubitului ei, actorul Austin Butler. Cei doi s-au despărțit după o relație de nu mai puțin de 9 ani. Acum, Vanessa a decis să acorde o nouă șansă iubirii și se pare că i-a ieșit. Noua ei cucerire este Cole Tucker, jucător MLB. Vanessa și Cole au fost surprinși pentru prima dată împreună în luna noiembrie a anului trecut în timp ce luau cina la un restaurant celebru din California.

Citește și:
  • Vanesa Sono aduce în playlist Classy

Și totuși destinul le joacă feste în continuare Vanessei Hudgens și fostului ei partener, Zac Efron. Se pare că motivul despărțirii dintre ea și Austin a fost faptul că Austin avea filmări în Australia. La polul opus, Zac Efron a pus punct relației lui cu Vanessa, chelnerița din Australia tot din cauza filmărilor la mare distanță.

Vanessa Hudgens

sursa foto articol și main: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.