Setari Cookie-uri

Mihai Petre, la un pas de a-l lua la bătaie pe un șofer din Georgia. Concurentul, mai violent ca niciodată

Mihai Petre și Elwira sunt una dintre cele mai puternice echipe din Asia Express, iar asta a atras de foarte multe ori antipatia celorlalți. Probele din munții din Georgia sunt mai grele ca niciodată și pun la încercare rezistența concurenților. Din păcate, Mihai Petre nu a trecut proba răbdării și a răbufnit în timpul autostopului.

Mihai Petre scos din sărite de un șofer

Mihaie Petre este unul dintre cei mai competitivi concurenți de la Asia Express. Soțul Elwirei nu se dă deloc bătut, iar amuletele și imunitățile pe care le are la activ vorbesc de la sine. Mihai își dorește să ajungă mereu pe primele locuri la Irina și știe că autostopul face mereu diferența. De data asta, lucrurile nu au decurs deloc bine pentru echipa Petre, iar cei doi soți au avut ocazia să vadă pe pielea lor cum sunt oamenii din Georgia.

Înainte de a ajunge în Georgia, concurenților li s-a spus că vor avea partea de ospitalitate și mult respect din partea georgienilor, spre deosebire de turci. Din păcate, lucrurile nu au stat deloc așa. Concurenților le este destul de greu să găsească mașini la autostop, mai ales din cauza pandemiei. Chiar dacă Georgia nu avea măsuri restrictive impuse de pandemie, șoferii nu s-au arătat deloc dornici să îi ajute pe concurenți.

Citește și:

Ceea ce părea a fi un banal autostop s-a dovedit a fi pentru Mihai Petre un moment de maximă tensiune. Un șofer care a oprit în dreptul echipei lor a fost extrem de iritat de faptul că era filmat de către cameran și a început să fie violent. Mihai nu a cedat nici el și, vizibil enervat a fost la un pas de a-l lua la bătaie pe bărbatul din Georgia.

Mihai Petre

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.