Setari Cookie-uri

Kylie Jenner tot nu a reușit să fie pe primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de pe Instagram. Cine a devansat-o?

Kylie Jenner nu are nevoie de prea multe prezentări. Sora lui Kim Kardashian luptă din greu să fie din nou cea mai bine plătită vedetă de pe Instagram, asta după ce anul trecut a fost detronată de către un actor. Lui Kylie nu îi place deloc să piardă, așa că după ce a terminat cu lansarea tuturor colecțiilor de cosmetice de anul acesta, Kylie a început să își renegocieze contractele.

Kylie Jenner nu este nici anul acesta cea mai bine plătită vedetă de pe Instagram

Kylie Jenner deține supremația Instagramului, dar se pare că doar la numărul de urmăritori. Atunci când vine vorba de banii pe care îi încasează pe o simplă postare sponsorizat, lucrurile stau diferit. Kylie și-a negociat la sânge contractele, astfel că de fiecare dată când face reclamă pe Instagram, suma din conturi de rotunjește considerabil. Până acum, Kylie s-a aflat pe locul doi în topul celor mai bine plătite vedete de pe Instagram. Kylie Jenner obișnuia să încaseze per postare pe Instagram 986.000 de dolari. Primul loc a fost ocupat la începutul anului acesta, la fel ca și anul trecut de către Dwayne Johnson. Celebrul actor încasa nici mai mult, nici mai puțin de 1.015.000 de dolari pe postare.

Citește și:

Acum, Kylie și-a luat revanșa și a început să își mărească tarifele, în speranța că va ajunge pe primul loc în fața lui Dwayne Johnson. Din păcate pentru Kylie, nici acum nu a reușit să fie pe primul loc. Miliardara încasează acum aproape 1,49 milioane de dolari, iar asta o clasează abia pe locul 4. În fața ei se află Ariana Grande, cu 1,51 milioane de dolari per postare, iar pe locul doi îl găsim pe Dwayne cu 1,52 milioane de dolari per postare. Surprinzător sau nu, anul acesta, primul loc îi revine lui Ronaldo care primește în conturi 1,6 milioane de dolari pentru fiecare postare.

Kylie Jenner, însărcinată pentru a doua oară

Kylie Jenner este regina sarcinilor ascunse. Miliardara a prezentat-o lumii pe Stormi abia când a născut-o, pe parcursul întregii sarcini stând foarte retrasă și fără să dea de bănuit. Kylie și Travis formează un cuplu din aprilie 2017 și încă de când au devenit părinții lui Stormi au vorbit despre posibilitatea de a-i oferi acesteia un frățior sau o surioară. Invitată la ”#DoYourPart”, live-ul prietenei sale, Stassie, Kylie a spus că ”Îmi doresc șapte copii, dar știu că sarcina este o mare responsabilitate și nu este o glumă. Prietenii mei îmi spun mereu să mai fac copii, mai ales că o adoră pe Stormi.”

Citește și:

Cea care a dat-o de gol de data asta este Caitlynn care a spus într-un interviu că se pregătește intens să devină bunică și chiar dacă după a încercat să spună că este vorba despre copilul din partea lui Burt Jenner, fanii sunt convinși că este vorba de Kylie. Surse apropiate clanului Kardashian au declarat pe E! News că viitoarea mămică este foarte fericită și emoționată și că are o burtică de toată frumusețea.

Kylie Jenner

foto interior si main: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.