Setari Cookie-uri

17 Lucruri pe care sa ti le spui daca ai dubii cu privire la relatia in care esti acum 

Meriti un barbat incredibil care isi face intotdeauna timp pentru tine si nu te lasa niciodata sa mergi la culcare cu o mie de intrebari in minte. 

1. Tu meriti toata fericirea din lume. Nu lasa pe nimeni sa iti spuna altceva.

2. Meriti un barbat incredibil care isi face intotdeauna timp pentru tine si nu te lasa niciodata sa mergi la culcare cu o mie de intrebari in minte.

3. Ai trait aproape intreaga ta viata fara el. Poti sa te indepartezi de relatie daca te epuizeaza in mod constant si te face sa pui la indoiala totul.

4. Este treaba lui sa faca efortul de a te cuceri. Ai fost intotdeauna un suflet care iubeste intens si ar fi bine sa incetezi sa mai oferi parti din tine cuiva care nici macar nu este potrivit pentru tine. Daca este persoana potrivita pentru tine, nu ar trebui sa te oboseasca niciodata atat de mult si nici nu ar trebui sa te faca sa te indoiesti de intentiile lui pentru tine.

5. Ar trebui sa te faca sa te simti dorita in fiecare zi... nu doar atunci cand ii este lui convenabil.

Citește și:

6. Daca spune ca este prea ocupat si nu iti poate raspunde la mesaje, crede-l. Asta inseaman ca nu esti prima pe lista lui de prioritati.

7. Esti o femeie puternica si nu ar trebui sa simti niciodata nevoia sa alergi dupa el pentru a te bucura de atentia lui.

8. Daca telefonul lui este mai important pentru tine, lasa-l. Nu ai nevoie de cineva care petrece mai mult timp pe telefon decat cu tine.

foto Overearth, Shutterstock

9. Nu te mai gandi la faptul ca se va schimba. Oamenii nu se pot schimba atat de usor - mai ales atunci cand nu vad o problema in actiunile lor. Daca este egoist acum, va fi egoist in continuare. Daca nu iti poate trimite mesaj, nu se va schimba niciodata. La un moment dat trebuie sa accepti asta si sa gasesti pe cineva mai bun pentru tine - pe cineva pe care nu trebuie sa il schimbi pentru ca el te va pune intotdeauna pe primul loc.

10. Daca trebuie sa fortezi o relatie, aceasta nu este o relatie reala. Daca trebuie sa te fortezi sa fii de acord cu lucruri cu care, de obicei, nu esti de acord, atunci ce mai astepti? Daca trebuie sa te fortezi sa crezi ca esti fericita, poate ca nu este menit sa fie...

Citește și:

11. Da timpul in fata si imagineaza-ti putin 10 ani mai tarziu. Daca el este in continuare aceeasi persoana, vei fi fericita cu el?

12. Daca nu poti fi mandra de barbatul care este acum, atunci de ce mai esti cu el? Nu spun ca oamenii nu se pot schimba, insa trebuie sa stii ca nu este treaba ta sa il schimbi.

13. Nu-ti fie teama sa o iei de la capat. Alege sa fii indragostita de viata. Gaseste pasiunea de a trai. Alege sa lupti pentru a deveni o versiune mai buna a ta in fiecare zi stiind ca poti oricand sa o iei de la capat daca nu esti mandra de viata pe care o traiesti.

14. Nu ii permite sa profite de generozitatea ta, de sufletul tau bun.

15. Nu te multumi niciodata cu mai putin decat meriti. Lupta pentru tine. Multa pentru a fi fericita cu adevarat.

16. El nu este si nu a fost niciodata cealalta jumatate a ta. Nu te mai gandi ca te completeaza pentru ca erai deja intreaga inainte ca el sa vina in viata ta.

Citește și:

17. Am lasat ultimul lucru si cel mai important la final: cea mai importanta relatie in care trebuie sa investesti tot ce ai este relatia pe care o ai cu tine insati.

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.