Setari Cookie-uri

Nicole Kidman, surpriza minunata de ziua sotului. Care este mesajul pe care i l-a transmis vedeta?

Asa arata dragostea adevarata. Nu dureaza o luna, nici un an, nici trei... ci o viata. Sunt casatoriti din 2006 si se iubesc mai mult ca oricand. Au trecut impreuna prin multe momente frumoase si au fost alaturi unul de altul atunci cand viata a fost dura. S-au tinut de mana si s-au ridicat de la pamant mai puternici ca niciodata. 

Nicole Kidman, surpriza minunata de ziua sotului

Nicole Kidman a vrut sa ii faca o surpriza speciala sotului sau cu prilejul celei de-a 54-a aniversari a acestuia.. Actrita stie ca partenerul ei de viata este un fan infocat al echipei de fotbail american Nashville Predators, asa ca i-a rezervat doua bilete in loja pentru a vedea impreuna mediul. Asta nu este tot. Nicole a vrut sa se asigure ca Urban va fi cu zambetul pe buze cand va intra in loja, asa ca a avut grija ca aceasta sa fie umpluta cu baloane colorate pe care scrie "Happy Birthday".

Pe langa imaginile cu baloane, Nicole a mai postat si o poza cu ei doi. "Happiest of birthdays my love" - este mesajul care insoteste postarea.

Pe langa imaginile postate, actrita a uploadat si cateva stories cu selfie-uri cu ei doi.

"Esti mai iubit ca niciodata" - a mai adaugat Nicole.

Citește și:

Nicole Kidman si Keith Urban, un cuplu perfect

Nicole Kidman si Keith Urban s-au casatoit pe 25 iunie 2006, in Sydney. Ei sunt parintii a doua fete minunate, Sunday Rose (11 ani) si Faith Margret (9 ani). Nicole mai are inca doi copii adoptati din casatoria anterioara cu actorul Tom Cruise: Isabella (28 de ani) si Connor (26 de ani).

De nenumarate ori Keith Urban a spus ca Nicole este muza lui si ca ea il inspira de fiecare data cand compune muzica.

foto main si interior: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.