Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (1-7 noiembrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Astăzi încerc să văd mai departe de stres, probleme și frustrări. Astăzi încerc să văd direct în sufletele oamenilor. Aleg să îi iubesc pentru ceea ce sunt, să îi accept cu toate defectele și să le ofer iubirea pe care o merită.

Mantră pentru ziua de marți:

Poate că nu totul se întâmplă pentru un motiv în viață, însă pot învăța din tot ce mi se întâmplă.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Citește și:

Mă eliberez de trecut pentru că știu că singurul moment care contează este chiar acum. Aleg să pășesc către viitor cu zâmbetul pe buze și cu încredere că totul va fi bine.

Mantră pentru ziua de joi:

Dragostea este contagioasă. Când împărtășesc dragoste, ea vine înapoi la mine multiplicată. Dragostea deschide orice ușă și depășește orice obstacol. Dragostea vindecă.

Mantră pentru ziua de vineri:

Totul este frumos în lumea mea. Universul lucrează pentru binele meu. Din ziua de astăzi va veni numai bine, sunt în siguranță și sunt fericită.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Astăzi sunt îndrăgostită de viață, de tot ce se întâmplă în jurul meu. Pentru că inima care iubește este întotdeauna fericită.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Astăzi sunt gata să trăiesc cu toată ființa mea. Sunt pregătită să văd lumea cu alți ochi, să iubesc tot ce mă înconjoară și tot ceea ce sunt. Astăzi aleg fericirea.

foto main Sergey Katyshkin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.