Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 8-14 noiembrie

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în următoarele zile.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Toate visurile mele devin realitate dacă am curajul să le urmez. Las în spate toată teama și mă concentrez pe ce îmi doresc. Lupt pentru a ajunge acolo unde vreau să fiu.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă gândesc la toți pașii greșiți, la toate șansele ratate, la toate coincidențele care m-au ajutat să ajung aici. Într-un fel simt că fiecare lucru care s-a întâmplat până acum a fost o minune pentru mine. Este timpul pentru o nouă minune. Este timpul să ies din zona de confort și să aleg fericirea.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de frici și îndoieli și creez pace în inimă și în suflet. Aleg acum să mă eliberez de toate fricile și îndoielile distructive. Sunt iubită de Univers și sunt în siguranță.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Universul îmi spune că fiecare întâmplare din viața mea este o lecție pe care trebuie să o învăț. Nu mă dau bătută în fața obstacolelor, ci din contră. Îmi dau seama cât de puternică sunt și merg mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.