Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (8-14 noiembrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Astăzi promit să mă iubesc pentru ceea ce sunt. Lucrurile care mă fac diferită sunt lucrurile care mă definesc. Sunt ceea ce sunt și nu mă mai ascund.

Mantră pentru ziua de marți:

Astăzi învăț să accept viața așa cum este. Învăț din greșelile făcute și merg mai departe. Nu contează ce s-a întâmplat, ceea ce contează cu adevărat este ce voi face de acum înainte.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Nimic nu este permanent în această lume nebună. Nici măcar necazurile noastre.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Nu putem schimba viaţa! Noi putem schimba doar modul în care trăim viaţa. Orice moment este cel mai bun moment şi orice loc este cel mai bun loc.

Mantră pentru ziua de vineri:

Am încredere deplină în mine. Am curajul să îmi ascult intuiția și inima pentru că ele știu deja ceea ce eu vreau să devin cu adevărat.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Îmi hrănesc inima și sufletul cu liniște și pace. Profit de această zi pentru a mă conecta la sinele mele, pentru a mă bucura de viață, pentru a trăi cu adevărat.

Mantră pentru ziua de duminică:

Sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc. Zâmbesc cu sufletul și iubesc cu inima. Mă eliberez de trecut, mă bucur de momentul prezent și nu mai alerg către viitor. Toate la timpul lor.

foto main luboffke, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.