Setari Cookie-uri

Cele 4 semne zodiacale care trebuie sa faca schimbari importante pe final de an 2021

Universul vrea ca aceste zodii sa faca schimbari pe final de an 2021. Te numeri printre ele? 

Horoscop Sagetator

Trebuie sa incetezi sa te mai distantezi de oameni

Nu mai veni cu motive pentru a refuza oamenii din jurul tau, pentru a ii tine la distanta. Nu te mai feri atat de mult. Ai fost ranita, ai suferit... insa trebuie sa intelegi ca nu toti oamenii sunt la fel. Nu toti vor sa te faca sa suferi. Nu toti vor sa te puna la pamant. Darama toate zidurile pe care le-ai construit in jurul inimii tale si permite-ti sa fii vulnerabila pentru a fi din nou fericita.

Dragostea inseamna sa iti expui si inima. Si nu ai mai facut acest lucru de foarte mult timp. Ai fost in propria inchisoare emotionala. Ai evitat oamenii, ai incercat sa nu te mai apropii de ei. Daca vrei sa profiti din plin de ultimele saptamani ale anului 2021, atunci trebuie sa iti deschizi sufletul spre iubire.

Horoscop Pesti

Trebuie sa incetezi sa mai pastrezi in viata ta oamenii care nu te merita

Citește și:

Trebuie sa incetezi sa mai stai in preajma oamenilor care nu te trateaza cu acelasi respect pe care tu il acorzi. Trebuie sa iti dai seama cat esti de importanta si sa intelegi ca o relatie presupune munca din partea a doua persoane, nu a uneia singure. Nu este responsabilitatea ta sa faci oamenii sa iti acorde atentie. Daca ar tine la tine, atunci in mod natural ti-ar oferi atentie pe care ti-o doresti. Si daca pur si simplu nu iti acorda aceasta atentie, trebuie sa nu mai crezi ca ceva nu este in regula cu tine.

Pe finalul anului 2021 trebuie sa iti iei ramas bun de la oamenii care nu vor sa fie in preajma ta. Chiar daca ai o istorie cu ei, chiar daca inima ta isi doreste sa ajunga la inimile lor... lasa-i sa fie liberi. Mergi mai departe cu viata ta.

foto main Arina Vogelbacher, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.