Setari Cookie-uri

Cum îți spune că te iubește... fără să îți spună că te iubește?

Uneori bărbaților le este greu să își exprime verbal sentimentele și să spună "Te iubesc".... însă au alte moduri mult mai frumoase de a ne arăta că țin cu tot sufletul la noi. 

Învață să fii atentă la modul în care comunică cu tine deoarece, cel mai probabil, de foarte multe ori ți-a spus că te iubește fără să folosească aceste cuvinte magice.

Cum îți spune că te iubește fără să îți spună că te iubește?

1. Când îți spune "Sunt mândru de tine"

Când a fost ultima dată când ți-a spus că te apreciază și că este mândru de tine? Ei bine, atunci a vrut să știi că ești importantă pentru el și că te iubește.

2. Când face ceva frumos pentru tine

Gândește-te la toate momentele în care ai simțit că a făcut ceva pentru tine din tot sufletul. Poate că te-a așteptat acasă cu mâncarea ta preferată, poate că a curățat masa după ce ați mâncat, poate că a spălat farfuriile (deși era rândul tău să faci asta), poate că a strâns rufele după uscător. Sunt mici lucruri pe care le face zilnic pentru tine pentru a îți face ziua mai ușoară sau mai frumoasă.

Citește și:

3. Când îți spune că te poți baza pe el când ai o problemă

Să fii într-o relație cu adevărat specială înseamnă să ai pe cineva care să te sprijine atunci când ai o perioadă mai dificilă și simți că nu mai poți. Să ai pe cineva care alege să fie cu tine nu doar la bine, ci și la greu și care îți arată că este acolo când viața devine dură.

"Sunt aici pentru tine" - aceste cuvinte pot fi trecute cu vederea, însă sunt extrem de puternice deoarece sunt un mod de a îți spune că te iubește. De multe ori sunt chiar mai puternice decât "Te iubesc".

4. Când îți spune "Dă-mi un mesaj când ajungi [la destinație]"

Dacă face asta nu înseamnă că te controlează... ci, mai degrabă, vrea să știe că ești în siguranță și că ai ajuns cu bine la destinație. Faptul că verifică dacă ești ok este un gest pe care îl face doar dacă este îndrăgostit de tine. Și este incredibil de frumos să știi că există cineva în această lume care vrea să aibă grijă de tine.

Citește și:

5. Când se uită la tine fără să îți spună nimic

L-ai prins că te urmărea cu privirea atunci când tu făceai lucruri banale, obișnuite prin casă? Ei bine, în astfel de momente inima lui îi spunea că te iubește. Bineînțeles, în tăcere - pentru că îi este greu să verbalizeze ceea ce simte.

6. Când își face planuri de viitor cu tine

Și nu doar că își face planuri de viitor cu tine, ci mai degrabă ești în toate planurile pe care le face. Ce poate fi mai frumos decât un bărbat care visează la o viață alături de tine? Care își imaginează cum va arăta lumea lui peste câțiva ani cu tine în ea? Și toată această poveste spusă de el este atât de frumoasă încât nu îți vine să crezi ce planuri minunate are pentru voi doi.

Citește și:

foto main AS.Makarova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.