Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (15-21 noiembrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Sunt bine cu mine însămi. În sufletul meu este liniște. Nu permit unei situații neplăcute să îmi distrugă ziua. Aleg să fiu selectivă în luptele mele.

Mantră pentru ziua de marți:

Astăzi încerc să văd mai departe de stres, agitație și probleme. Astăzi încerc să văd direct în sufletele oamenilor. Aleg să îi iubesc pentru ceea ce sunt, să îi accept cu toate defectele și să le ofer iubirea pe care o merită.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Nu-mi este frică să ies din zona de confort și să dau greș. Eșecurile nu mă definesc, ci mă conduc spre conștientizarea unor noi perspective.

Mantră pentru ziua de joi:

În sufletul meu domnesc iubirea, lumina și iertarea. În sufletul meu este pace divină. În sufletul meu este liniștea de care am nevoie. Sunt bine cu mine însămi.

Mantră pentru ziua de vineri:

Sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile bune din viața mea. Sunt fericită cu ce am și învăț să apreciez fiecare moment în care am zâmbetul pe buze.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Promit să nu iau lucrurile personal nici măcar atunci când totul pare personal. Promit să nu mai pun la suflet. Foarte rar oamenii fac anumite lucruri pentru mine - ei fac tot ce fac doar pentru ei.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Promit să nu mai permit nimănui să fie responsabil pentru mine. Promit să nu mai permit altor persoane să îmi domine emoțiile. Preiau frâiele vieții mele.

foto main katiko.dp, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.