Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (22-28 noiembrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru ține 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Mă ridic de la pământ și merg mai departe. Iar și iar. Cu cât mai repede îmi revin din probleme, cu atât mai repede o să ajung către ce mă îndrept în viață.

Mantră pentru ziua de marți:

Mă concentrez pe clipa prezentă. Învăț să las trecutul în urmă. Învăț să nu mă mai învinovățesc pentru greșelile comise. Evoluez pe fiecare zi. Mai am puțin și voi ajunge acolo unde îmi doresc. Am răbdare în acest proces.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Sunt fericită în lumea mea. Văd zâmbete la fiecare pas, văd oameni frumoși, văd iubire. Totul este bine în lumea mea.

Mantră pentru ziua de joi:

Îmi accept sentimentele și emoțiile așa cum sunt, așa cum vin, cu suferință sau bucurie. Ele mă definesc și mă clădesc, mă învață să iert și mă ajută să găsesc iubirea, pacea și împlinirea în fiecare zi.

Mantră pentru ziua de vineri:

Sunt liberă să merg mai departe cu viața mea. Sunt liberă să trăiesc așa cum își dorește inima mea. Sunt liberă să îmi ascult sufletul. Sunt liberă să iubesc ce vreau să iubesc. Sunt liberă să fiu eu.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Sunt iubită și sprijinită de Univers. Știu că Dumnezeu are grijă de mine și mai știu că tot ce se întâmplă în viața mea se întâmplă cu un motiv bine întemeiat.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Astăzi este începutul unui noi aventuri. Acum este timpul meu să aleg fericirea, să mă pun pe primul loc și să trăiesc așa cum îmi doresc.

foto main Shamanska Kate, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.