Setari Cookie-uri

Trailerul oficial pentru The Hand of God este aici

Filmul The Hand of God este regizat și scris de Paolo Sorrentino, scenarist și regizor distins cu Oscar

Trailerul oficial al The Hand of God, noul film regizat și scris Paolo Sorrentino, scenarist și regizor distins cu premiul Oscar, prezentat în competiție la cea de-a 78-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția și câștigător al Marelui Premiu al Juriului, este lansat astăzi împreună cu patru postere key art.

The Hand of God va fi lansat în cinematografe selectate (pe 24 noiembrie în Italia, iar în restul lumii din decembrie), iar pe Netflix pe 15 decembrie 2021.

SINOPSIS

De la scenaristul și regizorul distins cu Oscar, Paolo Sorrentino (La Grande Bellezza) vine povestea sfâșierii și eliberării unui tânăr în Napoli, Italia, în anii ‘80. The Hand of God îl urmărește pe Fabietto Schisa, un adolescent italian ciudat a cărui viață și familie excentrică sunt brusc răsturnate - mai întâi de sosirea electrizantă a legendarului fotbalist, Diego Maradona, și apoi de un accident șocant din care Maradona îl salvează fără să vrea pe Fabietto, punându-i viitorul în mişcare. Sorrentino revine în orașul natal pentru a spune o poveste extrem de personală, care vorbește despre destin și familie, filme și sport, dragoste și pierderi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.