Setari Cookie-uri

Sper ca 2021 a fost semnalul de trezire de care sufletul tau avea nevoie

Sper ca anul 2021 a venit cu lectiile de care aveai nevoie. Sper ca te-a invatat ca trebuie sa te adaptezi atunci cand lucrurile nu merg in favoarea ta. Sper ca te-a invatat ca nimic nu este garantat 100% si ceea ce credeai ca nu poti pierde niciodata poate fi pierdut intr-o clipa.

Sper ca 2021 a fost semnalul de trezire de care sufletul tau avea nevoie. Sper ca a trezit toate acele emotii si sentimente suprimate pe care le ascundeai zilnic sub covor din cauza angajamentelor sau problemelo tale. Sper ca anul acesta te-a invatat ca, indiferent de cat de mult ti-ai planifica viata, lucrurile se pot schimba peste noapte. Sper ca te-a facut sa realizezi ce este important si ce conteaza cu adevarat. Sper ca te-a impins sa iti deschizi inima, sa iti dai seama ce te face fericita si sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Sper ca te-a facut sa intelegi cine esti cu adevarat si ce iti doresti de la tine pe viitor.

Sper ca anul 2021 a venit cu lectiile de care aveai nevoie. Sper ca te-a invatat ca trebuie sa te adaptezi atunci cand lucrurile nu merg in favoarea ta. Sper ca te-a invatat ca nimic nu este garantat 100% si ceea ce credeai ca nu poti pierde niciodata poate fi pierdut intr-o clipa. Sper ca te-a invatat ca unele lucruri nu pot fi amanate si ca problemele reale din viata ta nu vor disparea de la sine daca nu te ocupi de ele.

Citește și:

Insa, mai mult decat orice, sper ca te-a facut sa apreciezi ceea ce ai deja. Sper ca te-a facut sa inveti arta recunostintei si sa ii multumesti Universului pentru toate lucrurile bune pe care le ai deja in viata ta. Spe ca te-a facut sa ii apreciezi pe cei care au fost alaturi de tine si pe cei care ti-au oferit dragoste atunci cand te simteai singura si nu stiai cum sa o scoti la capat.

Sper ca 2021 a fost anul in care ti-ai dat seama ca ceva trebuie sa se schimbe. Sper ca te-a impins sa iti asumi acele riscuri mari sau sa faci o schimbare, sa iesi din zona de confort si sa lupti mai mult pentru tine. Sper ca te-a determinat sa pui capat relatiilor nefericite si sa te eliberezi de oamenii toxici. Sper ca te-a incurajat sa faci toate lucrurile de care iti era frica pana acum si sa spui toate lucrurile pe care le-ai tinut ascunse. Sper ca haosul adus de acest an ti-a oferit claritatea de care aveai nevoie.

Citește și:

Sper ca 2021 a fost curatarea spirituala de care aveai nevoie. Sper ca ai inteles ca divinitatea este mai puternica decat orice. Ca nu exista intotdeauna la tine puterea. Ca nu poti face mereu ce vrei sa faci. Sper ca te-a invatat sa te bazezi pe credinta pentru a continua pe drumul tau.

Sper ca 2021 a fost anul in care ai realizat ca pentru a continua sa traiesti trebuie sa inveti cum sa supravietuiesti schimbarilor neasteptate din viata ta si sa depasesti cele mai tulburatoare furtuni de pana acum.

Sper ca 2021 a fost semnalul de trezire de care aveai nevoie pentru a intelege ca nu poti ramane unde esti acum. Viata merge mai departe, tu trebuie sa iti continui drumul. Sper ca 2021 a fost anul in care ai invatat cum sa infrunti si sa supravietuiesti celor mai grele adevaruri despre tine insati si despre lume. Sper ca 2021 te-a pregatit pentru ce urmeaza.

Citește și:

foto main Iaroslava Daragan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.