Setari Cookie-uri

AMNA lansează la "La ușa mea". Vezi aici videoclipul

AMNA lansează la „La ușa mea”, o piesă sensibilă despre vulnerabilitate și modul în care alegem să suferim, departe de ochii lumii. Compus de către artistă alături de Robert Toma și Alex Parker, „La ușa mea” este un single care scoate în evidență prin versuri dorința omului de a arăta mereu societății partea plină a paharului, chiar dacă în interior este făcut fărâme.

comunicat de presa: „Cu toții ridicăm ziduri atunci când vine vorba să ne arătăm vulnerabilitatea. Ridicăm ziduri și ne prefacem că totul este ok, ridicăm ziduri cu gândul la ce pot spune alții. Piesa aceasta este despre interiorizarea suferinței atunci când suntem singuri, iar în momentul în care suntem înconjurați de oameni alegem să prezentăm doar partea plină a paharului. Vă las aici tot sufletul meu. La ușa ta acum cine ai vrea să mai bată? ”, spune AMNA.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, „În oglindă” (feat. Robert Toma), „Banii”, „Nu poți să mă uiți” și „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Au urmat piese precum „De Câte X Vrei Tu”, „Aproape cel mai departe” (în colaborare cu Robert Toma), „14 februarie” și „Ce rămâne de făcut”, feat. KEED de la Șatra B.E.N.Z.

Citește și:

În luna mai a anului trecut, artista a colaborat pentru a treia oară cu Dorian Popa și au lansat „Cealaltă ea”, single ce a adunat peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube, apoi a lansat „Cine pe cine”, alături de Robert Toma, „Fix așa cum ești” și „Adorm cu amintirea ta”, alături de Robert Toma. În martie, AMNA a colaborat pentru prima dată cu Liviu Teodorescu și lansează „Sper s-o iubești”, o poveste emoționantă pusă pe note muzicale despre iubirea pe care cândva doi oameni au trăit-o, dar și despre karma, iar în septembrie a adus vara înapoi cu single-ul „Tu, tu, tu”.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.