Setari Cookie-uri

Soarele a intrat în zodia Săgetător. Nu mai stăm legați de trecut și ne îndreptăm spre următorul capitol al vieții noastre

Universul ne spune să ne pregătim pentru o călătorie incredibilă ce va dura 4 săptămâni. Sezonul Săgetătorului este aici ne face să simțim energii puternice în următoarea perioadă. 

Horoscop Rac

În această perioadă Universul te sfătuiește să îți asculți mai des inima. Nu te mai lăsa influențată de oamenii din jurul tău deoarece este posibil să ajungi pe drumuri nepotrivite și să parcurgi o călătorie care nu este a ta. Ia deciziile pe care sufletul tău le consideră potrivite pentru tine.

Horoscop Leu

Este momentul să ieși din zona de confort și să experimentezi; pe plan profesional se pot schimba multe lucruri în bine doar dacă ai încredere în tine și nu îți este teamă să îți asumi riscuri. Nu rămâne acolo unde ești acum, rutina nu-ți va permite să crești cu adevărat.

Horoscop Fecioară

Spune ce ai pe suflet. Nu te mai ascunde după măști, nu mai încerca să mulțumești pe toată lumea și să te pui pe ultimul loc. A venit momentul să fii sinceră cu cei din jurul tău, să faci schimbările pe care tu le consideri potrivite și să trăiești viața pe care ți-o dorești.

Citește și:

Horoscop Balanță

Acționează cu încredere, cu dorința de schimbare, cu chef de viață. Astrele îți oferă posibilitatea să îți schimbi destinul, așa că asigură-te că faci alegerile potrivite pentru tine. Nu te teme de schimbare pentru că aceasta îți aduce cele mai frumoase momente ale vieții tale.

Horoscop Scorpion

Următoarele săptămâni sunt destul de imprevizibile pentru tine; ar fi bine să nu ai planuri foarte stricte și să încerci să te lași purtată de vânt, să te adaptezi schimbărilor apărute, să evoluezi odată cu transformările care apar în viața ta. Nu te speria de necunoscut, următorul capitol va fi unul minunat.

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.