VUNK si Elena Gheorghe lansează piesa Ce m-aș face fără tine

VUNK colaborează cu Elena pentru prima dată și lansează piesa ideală pentru sezonul de sărbători, intitulată „Ce m-aș face fără tine”. Piesa romantică va fi însoțită curând și de un videoclip aparte, care subliniază importanța persoanelor dragi în viața noastră.

comunicat de presa: Așa cum ne-au obișnuit membrii trupei, track-ul „Ce m-aș face fără tine” a fost scris de Cornel Ilie, care s-a ocupat și de compoziție împreună cu Gabriel Maga. Cel din urmă a fost responsabil și de producția și mix-ul piesei, iar Adi Colceru a realizat master-ul.

Acompaniat de note suave de pian, Cornel Ilie începe discursul muzical emoționant, acestuia alăturându-i-se în a doua strofă și Elena, care, cu vocea ei delicată, completează perfect mesajul piesei. Videoclipul, regizat de SAN și conceptualizat de Cornel Ilie, îi va surprinde pe cei doi artiști într-o ipostază inedită.

VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o țară că afară”, „Așa și”, „Numai la doi” sau „Vino du-te” au ocupat primul loc în topurile muzicale de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul. Folosind tehnologia de ultima generație, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță. În 2019, trupa VUNK a lansat albumul „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului” printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din Bucureșți, iar în 2020 a lansat hitul "Vino, du-te", care a depășit 10 milioane de vizualizări pe YouTube și milioane pe platformele de streaming. La începutul acestui an, VUNK a lansat albumul live „Numai la doi”, material ce vine însoțit de proiecte vizuale, filmate în "sufragerie", pentru fiecare melodie. Albumul conține 14 melodii, piese consacrate ale trupei precum hit-urile “Numai la doi”, "Scapă-mă de ea", “Pleacă” sau “Prăjitura cu jeleu”, dar și o piesă nouă, "De azi încep să te uit". În plus, VUNK a colaborat cu Ioana Ignat în aprilie pentru piesa „Ultimul Anunț”.

Retail jobs

Componența VUNK: Cornel Ilie, Gabriel Maga, Nicu Sârghea, Daniel Onel.

Elena este una dintre cele mai îndrăgite si versatile artiste de pe scena muzicii românești. Artista a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară, Marioara Man Gheorghe. În 2002, Elena a devenit vocea principală a trupei Mandinga, alături de care a obținut locul al patrulea cu piesa „Soarele meu” în cadrul competiției naționale Eurovision. În 2009, aceasta a reușit să câștige acest concurs la nivel național și să reprezinte România cu piesa „The Balkan Girls”. În plus, în 2016, Elena a încheiat un parteneriat cu Disney Enterprises și Disney Character Voices International Inc. pentru interpretarea coloanei sonore a serialului de animație distribuit de Disney Channel, „Elena din Avalor”. Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se numără „Ecou”, „Până dimineața” și „Numele tău”.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri