7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (6-12 decembrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Singurele lucruri care stau între mine și visurile mele sunt scuzele pe care le găsesc de fiecare dată. Este timpul să mă opresc și să lupt pentru ceea ce îmi doresc.

Mantră pentru ziua de marți:

Nu renunț la speranțele și visurile mele. Nu renunț la mine. Mă ridic de la pământ și merg mai departe indiferent de cât de dificil este drumul meu.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Astăzi aleg să am curaj. Astăzi aleg să cred în mine. Astăzi aleg să mă iubesc. Astăzi aleg să văd binele din mine. Astăzi aleg să îmi pun zâmbetul pe buze. Astăzi aleg să mă fac fericită.

Kudika Tarot

Mantră pentru ziua de joi:

Nu pot controla tot ce se întâmplă în viața mea, însă pot controla modul în care răspund la ce se întâmplă. Răspunsul meu este cea mai mare putere pe care o pot avea.

Mantră pentru ziua de vineri:

Cu cât sunt mai liniștită cu atât devin mai puternică. Pacea din interior duce la un progres real, semnificativ la exterior.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Îmi umplu sufletul cu energie pozitivă din partea divinității. Știu că Universul îmi este alături și are grijă de mine.

Mantră pentru ziua de duminică:

Nu țin cu dinții de trecut. Mă eliberez de tot ce s-a întâmplat și învăț să mă bucur de prezent. Îmbrățișez schimbările care se întâmplă în viața mea.

foto main chitsanupong Pakdeekul, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri