Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 13-19 decembrie

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în următoarele zile.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Fericire este atunci când ai ceva de făcut, ceva de iubit, ceva la care să speri. Astăzi aleg să am ceva de făcut, ceva de iubit, ceva la care să sper.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Omul s-a născut pentru iubire. Dacă urăște, s-a născut degeaba. Astăzi aleg să mă înconjor de iubire. De oameni frumoși. De lucruri minunate. De momente speciale. De zâmbete adevărate.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi îndrept atenția asupra mea. Aleg să nu mă mai concentrez pe viața altor persoane și să îmi îndrept atenția asupra propriei vieți. Aleg să nu mă mai intereseze ce fac cei din jurul meu și să încerc să fiu atentă doar la mine.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt liberă să merg mai departe cu viață mea. Sunt liberă să trăiesc așa cum își dorește inima mea. Sunt liberă să îmi ascult sufletul. Sunt liberă să iubesc ce vreau să iubesc. Sunt liberă să fiu eu.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Accept ceea ce se întâmplă. Aleg să îmi învăț lecția din această situație și să merg mai departe. Nu contează ce a fost, deja face parte din trecut. Ceea ce contează cu adevărat este ce aleg să fac acum și pe viitor.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Timpul trece și învăț să îl prețuiesc mai bine. Pentru mine contează mai mult relațiile autentice, munca semnificativă și pacea minții. Altceva nu contează.

Citește și:

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Am venit pe această planetă pentru a învăța să mă iubesc pe mine mai mult și să împart această dragoste cu toți cei din jurul meu.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Fericirea nu începe când acel ceva este rezolvat. Fericirea este ce se întâmplă fix acum, când mă bucur de tot ce am, când trăiesc în prezent.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă aflu în procesul schimbării pozitive. Mă dezvolt în moduri care mă împlinesc. Numai ce e bun poate veni către mine. Acum exprim sănătatea, fericirea, prosperitatea şi iubirea.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt una cu viața. Sunt una cu Universul. Cu cât mai mult știu să mă iubesc pe mine însămi și să am încredere în divinitate, cu atât mai mult viața mă va iubi, mă va spriini și mă va ghida.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să îi iert pe ceilalți pentru tot răul pe care mi l-au făcut. Aleg să mă iert pe mine pentru toate greșelile pe care le-am făcut. Aleg să învăț din toate lecțiile pe care experiențele dificile mi le-au adus. Sunt gata să merg mai departe astăzi.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Fac tot posibilul pentru a menține dragostea sinceră în inima mea. Cu cât văd mai mult binele din alți oameni cu atât mai voi descoperi mai mult pe mine și voi atrage fericire în viața mea.

foto main Bogdan Sonjachnyj, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.